Alejandra Rubio y Carmen Borrego assegudes a la terrassa d'un bar

Rebombori a Telecinco: «No entenc per què la meva mare alimenta més tot això»

Una de les famílies més polèmiques de la televisió torna a estar enfrontada

Nou enfrontament a la família Campos. Cada vegada que tenen un problema, sembla que només el resoldran en algun plató de Telecinco i sempre amb diners pel mig.

L'última polèmica l'acaba de protagonitzar la petita del clan, Alejandra Ros. La filla de Terelu Campos va aprofitar que era al plató de 'Viva la vida' per fer-li un 'encàrrec' a la seva mare.

Fa uns dies, Terelu va carregar contra la seva germana, Carmen Borrego, per acudir al programa 'Viernes Deluxe'. La relació de la família amb el programa de Mediaset ha travessat molts alts i baixos.

Les crítiques a tota la família han estat constants els darrers anys, sobretot a Carmen. No obstant això, després de deixar l'espai sembla que se li han obert de nou les portes a 'Sálvame'.

Terelu ha estat molt clara sobre la participació de la seva germana al 'Deluxe'. «Quan s'uneixen, és com ploure sobre mullat», va assenyalar al bloc que escriu a la revista 'Lecturas'.

El pas de qualsevol membre del clan Campos pel programa de Jorge Javier Vázquez sol deixar bastantes seqüeles. La filla de María Teresa Campos es mostra espantada, i diu: «necessito una mica de tranquil·litat en aquests moments».

Tot i haver trobat acomodament en un altre espai de la cadena molt més tranquil, admet que «encara tinc massa dolor acumulat». Sembla ser que malgrat el pas dels anys, encara manté en el record algunes males experiències que va viure a 'Sálvame'.

Només així s'entendrien les paraules de la mare d'Alejandra Ros.

I és que durant el programa, Carmen Borrego i Alonso Caparrós van tenir un enfrontament molt desagradable. I Terelu Campos, sense voler, s'hi va veure esquitxada. «No entenia res», explica l'exparella de Pipi Estrada.

Alejandra Rubio, sorpresa per la reacció de la seva mare

La reacció de Terelu al seu bloc també ha provocat cert malestar en el seu entorn. La seva filla, Alejandra Rubio, ha admès que aquestes paraules l'havien «sorprès moltíssim».

Alejandra no entén el comportament de la seva mare. «Tot el dia es queixa que parlem d'això i que en fem bombo, i a sobre encara ho alimenta més», lamenta.

La jove col·laboradora s'ha anat guanyant un lloc al programa dels caps de setmana de Telecinco, gairebé sempre parlant de la seva família i de les seves intimitats. A l'espai comparteix plató amb la seva mare i la seva tieta.

Aquest comentari que va fer a 'Viva la vida'  també va provocar la reacció de la presentadora, Emma García. «No sé com s'ho haurà pres, la Terelu», ha assenyalat.

Alejandra Rubio es pot sentir acompanyada. Sobretot perquè compta amb el suport de la seva tieta, que va reconèixer que «té part de raó». En qualsevol cas, entén que toqui aquesta valoració perquè està d'actualitat.

Lluny de calmar els ànims entre les membres de la família, Emma García va tirar més llenya al foc. Ho va fer a través d'un comentari bastant ofensiu cap a Terelu.

«Si això de la teva germana ho escrius al teu bloc... doncs puja el pa», va dir a Carmen Borrego. Es va mostrar convençuda que si hagués sigut a l'inrevés, no s'ho hauria pres bé.

Les polèmiques van sempre unides a la família Campos. Quan les crítiques no arriben des de fora, ja s'encarreguen elles d'alimentar el conflicte. I més en aquests moments, quan la matriarca del clan roman allunyada de la televisió.

En les últimes setmanes, María Teresa Campos ha estat en un segon pla. El més probable és que aviat torni a ocupar portades, quan comenci les vacances. I és que és probable que d'aquí a poc comparteixi uns dies de descans amb les seves filles, que són els seus grans suports.