El reconegut periodista televisiu Àngel Casas reapareix per explicar el calvari de salut que pateix

En els darrers mesos s'ha sotmès a un trasplantament de ronyó i ha patit l'amputació de la seva cama dreta

Imatge d'arxiu del periodista Àngel Casas, l'any 2019
El periodista Àngel Casas és conegut per la seva llarga trajectòria a TVE, tot i que també va treballar a TV3. | Europa Press

El reconegut periodista televisiu Àngel Casas viu, potser, els pitjors moments de la seva vida, després d'haver-se sotmès en els darrers mesos a un trasplantament de ronyó i a l'amputació d'una cama. Ha estat el mateix Casas, de 74 anys, qui ho ha revelat en un text publicat el passat diumenge al seu mur de Facebook, on ha rebut una allau de comentaris de suport —més de 700 comentaris i més d'un miler d'interaccions—  als que ha contestat amb una nova publicació aquest dimarts: «No tinc prou envergadura per abraçar-vos a tots! Emocionat per la vostra resposta. Salut».

MEDICAL MISTERY TOUR El passat 15 de gener, la meva dona em va regalar un ronyó i me’l van trasplantar. Diuen els metges...

Publicado por Angel Casas en Domingo, 20 de septiembre de 2020

En la publicació a Facebook, titulada 'Medical Mistery Tour' —en una clara referència a l'àlbum dels Beatles—, Àngel Casas, reconegut per la seva trajectòria a TVE i TV3, explica que el passat mes de gener va rebre un trasplantament de ronyó, que li va «regalar» la seva dona. En aquest sentit, el periodista assegura que «no sé pas com agrair-li a l’Olga: l’estimo». 

Hospitalitzat durant quatre mesos en plena pandèmia

Les bones notícies que va rebre a principis d'any amb aquest nou ronyó, però, van acabar ben aviat per al veterà periodista. Segons explica en la seva publicació, fa cinc mesos que conviu amb «un dolor indescriptible» provocat per la calcifilaxi, una malaltia que suposa l'aparició de calcificacions als vasos sanguinis de la grassa i la pell, que l'ha obligat a estar hospitalitzat durant 16 setmanes en plena pandèmia de coronavirus.

En aquesta estada hospitalària, Casas ha patit «tota mena d'ensurts», que van acabar amb l'amputació de la seva cama dreta la nit de Sant Joan. Ara, tot i no estar recuperat del tot de les seves afeccions, la icona televisiva roman a casa seva per indicació dels metges, amb la voluntat de deixar enrere els mals records d'aquests mesos de via crucis a l'hospital.


Comentaris

envia el comentari