YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Recullen firmes perquè Telecinco torni a contractar Antonio David Flores

Seguidors de l'exmarit de Rocío Carrasco posen en marxa una campanya perquè torni a la televisió, però només aconsegueixen tretze firmes

La sèrie documental de Rocío Carrasco està carregant contra Antonio David Flores, el seu exmarit, que ha estat acusat de maltractaments i d'haver manipulat als seus fills. És per això que Mediaset i la productora La Fábrica de la Tele han decidit acomiadar a Antonio David, però diversos teleespectadors i seguidors han posat en marxa una campanya perquè el col·laborador torni a la televisió. 

Antonio David Flores es queda sense feina

El testimoni de Rocío Carrasco en el documental 'Rocío, contar la verdad para seguir viva' ha commocionat a gran part de la població. En concret, entre llàgrimes i desolació, Carrasco explica l'infern que va viure durant el seu matrimoni amb Antonio David Flores. Ara bé, també ha volgut parlar sobre com ha actuat el seu exmarit després de posar fi a la relació. 

Tenint en compte el seu testimoni i les proves que exposa en el documental, Mediaset ha decidit acomiadar a Antonio David. De fet, aquest dimarts, Carlota Corredera ha afirmat que «'Salvame' anuncia el cessament d'Antonio David Flores». És més, la presentadora ha assegurat que «La Fábrica de la Tele i Mediaset han aplicat aquesta mesura a la resta de programes del grup audiovisual».

Campanya perquè Flores torni a la televisió

Molts teleespectadors han aplaudit la decisió de Mediaset i fins i tot Neus Sala, que ha treballat en el documental, considera que el grup audiovisual podria haver aplicat aquesta mesura molt abans. Tot i això, hi ha persones que no es creuen el testimoni de Rocío Carrasco i, tot i que Antonio David ha estat vint anys cobrant diners per parlar malament de la seva exdona, critiquen que ella hagi rebut diners a canvi d'explicar tota la història. 

Per aquest motiu, els seguidors d'Antonio David han posat en marxa una campanya a Change.org perquè Mediaset torni a contractar-lo. «Després de l'entrevista de Rocío Carrasco, han acomiadat injustament a Antonio David Flores per un suposat delicte de maltractament, després de 25 anys. Antonio va ser absolt d'aquest cas i ara és acomiadat sense dret a defensar-se. El jutge va desestimar el cas, on és la presumpció d'innocència? S'està utilitzant a Antonio David», manifesten els seguidors del col·laborador.

«Pocavergonyes. Fer fora una persona que vosaltres mateixos heu utilitzat per omplir-vos les butxaques, quan ell en el seu treball ha estat professional. Ara us interessa més el testimoni de Rocío, que fa més pena i parla de maltractaments. Intenteu enfonsar a una persona sense embuts. No acomiadem a Antonio David Flores sense motiu aparent aquest 2021. Té dret a defensar-se», afegeixen.

Sonia Fresco ha estat l'encarregada de posar en marxa la campanya, però no ha aconseguit gaire èxit; només han signat tretze persones.

Matisos importants

Els seguidors d'Antonio David asseguren que és innocent perquè va ser absolt, però l'advocada Montse Suárez explica que «el col·laborador no ha estat jutjat, és a dir, és mentida que tingui una sentència absolutòria. Existeix un acte de sobreseïment provisional i, com bé indica la paraula, es pot aixecar el cas i reobrir-se en qualsevol moment si realment es pot reforçar amb proves, sobretot de naturalesa pericial i quan, en el cas de Rocío Carrasco, continua el patiment».

D'altra banda, seguidors i celebritats han volgut defensar a Rocío Carrasco perquè ella ha exposat proves suficients, com els informes de la Unitat de Valoració de Violència de Gènere. No obstant això, Antonio David té previst prendre mesures legals contra la mare dels seus fills.


Comentaris

envia el comentari