Recullen signatures per acomiadar Rafa Mora de 'Sálvame' per la seva actitud

La reputació del col·laborador ha empitjorat molt des de fa mesos

El col·laborador de Sálvame Rafa Mora
Rafa Mora està en el punt de mira dels seus companys i dels seguidors de 'Sálvame' | Telecinco

L'extronista de 'Mujeres y Hombres y Viceversa' i col·laborador Rafa Mora segueix sense convèncer els espectadors de 'Sálvame', ja que en els últims mesos. Tant és així que el nom i cognoms del valencià ha protagonitzat les tendències de Twitter amb fortes crítiques cap a ell durant nombroses vegades aquests darrers mesos.

Veient els comentaris sobre Rafa Mora a les xarxes socials, es pot constatar que els seguidors del programa estan farts d'ell. Tot va canviar des de fa uns mesos, quan enfrontaven al valencià amb Kiko Jiménez en una enquesta per a decidir qui havia de quedar-se com a col·laborador. Un 82% dels espectadors va donar la victòria a Rafa fa una mica menys de mig any, el que dista molt de la realitat actual.

Rafa Mora treu de polleguera els seus companys i seguidors

Rafa Mora ha viscut totes les polèmiques possibles durant aquest estiu. Sempre molt irreverent, s'ha enfrontat als seus companys per defensar Kiko Matamoros i ha mantingut una actitud que fins i tot va provocar un fort enuig de Nuria Marín divendres passat 28 d'agost: «No sé qui ets, mai m'ho has posat tan difícil al programa», li retreia la presentadora.

Aquell mateix dia, la periodista Chelo García Cortés també va aprofitar l'ocasió per carregar contra l'extronista i li va dedicar unes paraules contundents, deixant anar una frase que posteriorment va ser molt lloada a les xarxes socials: «T'estàs convertint en el col·laborador més insuportable!».

El cansament contra el col·laborador ha fet que, a més dels nombrosos esments en xarxes al programa demanant que marxi d'una vegada, es posi en marxa una campanya de signatures a change.org perquè sigui fulminantment acomiadat del veterà espai de 'Telecinco'.

Petició a change.org perquè Rafa Mora sigui acomiadat

La petició, que de moment ha recollit més de 500 signatures, acusa Rafa Mora de ser «un masclista i un maleducat i de crear un ambient brut» sota les normes del «mestre de la maldat televisiva», Kiko Matamoros.


Comentaris
Libia
Rafa Mora . Es un ser quue te lpuede sacar de quicio ejemplo: es egolatra . Impertinente. Grosero. Chillon como el diria el como una maruja. Machista. Inculto. Cortito. Mediocre. Falton. Clasista. Mentiroso. Miento por Matamoros . No tiene amigos se enancho a matamoros por tener un apoyo i puro peloteo. UNA COSA BUENA TIENE EL XIQUET Y ES QUE QUIERE MUCHO A SU MADRE. PERO LOS MALOS MODOS I LOS GRITOS A SU CASA. Y QUE CONSTE QUE NO SOPORTO AL KIKO JIMENEZ ME DA ASQUITO PERO MUY GORDITO .

envia el comentari