IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Les paraules del xef José Andrés sobre el conflicte català: «Vull que els catalans siguin feliços»

El xef José Andrés al programa de Jesús Calleja
El xef José Andrés ha respost a les qüestions de Calleja sobre l'independentisme català | CUATRO

  

El xef asturià José Andrés ha sigut el darrer protagonista de 'Planeta Calleja'. El cuiner va anar d'excursió amb Jesús Calleja a l'illa caribenya de Puerto Rico. Allà, com sempre, l'entrevistat va respondre a les qüestions de l'aventurer. Així mateix, Calleja va interessar-se per l'opinió de José Andrés en referència a una temàtica candent en el panorama polític actual: el conflicte a Catalunya.

Preguntat per quina solució veu factible per desbloquejar la problemàtica, va respondre: «Vaig créixer a Catalunya i l'estimo molt i vull que els catalans siguin feliços». El xef va afirmar ser unionista però, amb tot, va assegurar que compren i respecta que «hi hagi gent que no vulgui ser espanyola». Ara bé, «ells també han de respectar que potser gent com jo i molts altres a Catalunya volem seguir sent part d'Espanya», va defensar.

Pugna pel respecte mutu per sobre de tot

«Si alguna vegada han de ser independentistes, que ho siguin, però dins de les normes democràtiques. Que a poc a poc s'arribi a aquest lloc on tothom estigui content i cada ciutadà pugui aspirar al millor per a ells i la seva família», continuà el cuiner. A més, com a colofó, va voler aprofitar per fer una reflexió: «S'ha d'aprendre que les banderes mai han de ser armes llancívoles i s'han de respectar. Quan comencem a parlar de respecte al proïsme llavors podrem trobar-nos en un punt intermedi on ens donem la mà», va concloure. La reacció de Calleja en escoltar-lo no va ser una altra que dir: «Ben parlat».

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari