Regina Farré, sobre TV3: «Als periodistes que no son afins al règim no els deixen exercir»

L'extreballador ha tornat a participar del programa de Griso per remetre, novament, contra la cadena catalana

Imatge de Regina Farré en el seu cara a cara amb Enric Vila | Antena 3

La que va ser treballadora de TV3 durant 27 anys, Regina Farré, ha estat novament convidada al programa de Susanna Griso 'Espejo Público' de la cadena Antena3. En aquesta ocasió, l'extreballadora ha participat d'un debat sobre el processament de 30 alts càrrecs del Govern per la campanya de l'1 d'octubre, entre ells es troba el director de TV3, Vicent Sanchis, per emetre publicitat oficial del referèndum.

Farré ha posat en dubte la professionalitat que tenen alguns dels treballadors de la cadena catalana i ha afegit que no l'ha sorprès en absolut la imputació de Sanchis: «Val més tard que mai» tot i que ha assenyalat que ella n'afegiria uns quants més a la llista com «la senyora Mònica Terribas». Farré ha acusat Terribas de ser «una senyora del règim» que també «imparteix el règim».

En aquest cas, Griso ha sortit a la defensa de Terribas i ha manifestat que es tracta de «llibertat d'expressió» tot afegint que «va ser arxivada la causa contra Mònica Terribas, que no amaga que és independentista». L'extreballadora però ha continuat remetent contra TV3 que ha descrit com una cadena que va «contra els 5 milions que detestem l'independentisme» i ha afegit que ella va deixar TV3 «per depressió i falta de pluralitat, que s'ha aguditzat».

L'extreballadora de TV3 ha remés, novament, contra la cadena catalana
L'extreballadora de TV3 ha remès, novament, contra la cadena catalana | Antena 3

«Els treballadors que no són del règim no fan de periodistes»

Farré ha declarat que ha rebut correus electrònics d'excompanys de feina «que no s'atreveixen a parlar». Segons ha especificat, aquests estarien «enfonsats i deprimits» a causa de la suposada falta de pluralitat que hi ha al mitjà televisiu català. A més ha insinuat que a aquells treballadors que «no son afins al règim» no els deixen «exercir de periodistes».


Comentaris

envia el comentari