Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

PREVISIÓ MÉTEO

Dissabte plenament primaveral amb sol i més calor

El rei Joan Carles I penja el telèfon a Jordi Évole per no parlar d'elefants

Així ho ha confirmat el presentador de 'Salvados' en una entrevista a La Sexta
Imatge de Joan Carles I i Jordi Évole | CatalunyaDiari.cat

 

El periodista Jordi Évole ha promocionat el seu nou capítol de 'Salvados' amb una notícia bomba: una conversa telefònica amb el rei emèrit, Joan Carles I. Tot i que els mítics locutors de ràdio José María García i José Ramón de la Morena seran els protagonistes del programa, la conversa telefònica amb l'emèrit ha sigut el que més ha cridat l'atenció. 

 

La curta conversa entre Évole i el monarca

De fet, al vídeo promocional, es fica més èmfasi al moment en què Évole truca al monarca i inicien una curta conversa telefònica. I és que només sentim el principi: «Joan Carles de Borbó?», «Sí, sóc jo», «Sóc Jordi Évole de 'Salvados' de La Sexta. Com està vostè?», «Doncs molt bé, moltes gràcies». 

 

No obstant això, el periodista ha confessat al programa de La Sexta 'Al Rojo Vivo' que no ha sigut gens fàcil. Així doncs, Ferreras ha entrevistat al presentador per saber-ne més detalls. Évole va confessar que hi va haver una tensió amb el rei emèrit que no s'esperava. 

 

Com que es tractava d'una trucada pactada, tot semblava anar bé. Però ja se sap que això al periodista de 'Salvados' no li serveix. Així doncs, i com sempre, Évole va creuar la línia i va preguntar al rei per l'escàndol de Botsuana, quan el van enxampar caçant elefants. 

 

«La meva pregunta va ser com un cop de peu on més mal li fa, i t'avanço que el rei va acabar penjant-nos el telèfon», assegura el mateix Évole a Ferreras. 

La falta de transparència de la monarquia

D'altra banda, Ferreras ha volgut defensar al Borbó, dient que ha demostrat molt de valor en agafar-li la trucada. Com era d'esperar, el català va repicar: «Crec que això no és valor, crec que la monarquia d'aquest país, entre els problemes que té, que són molts, un altre és la falta de transparència».