La reina Sofia felicita a 'Cuatro al dia' per la seva campanya ecològica

El programa de la catalana Carme Chaparro rep els elogis de la reina emèrita
La reina Sofia felicita el programa 'Cuatro al dia' | Gtres

 

La reina Sofia ha felicitat personalment el programa 'Cuatro al dia' per la seva campanya ecològica 'Comando Cazaplástico'. Aquest programa està molt compromès amb el medi ambient, motiu pel qual Sofia ha volgut valorar la seva labor.

 

'Cuatro al dia' rep la felicitació de la reina emèrita

La reportera de 'Cuatro al dia' Mónica Domínguez va aconseguir lliurar una samarreta amb el nom de la secció a la reina Sofia, detall que la reina emèrita ha volgut agrair. De fet, ha volgut felicitar el format de Cuatro pel gran treball de conscienciació que estan realitzant enviant-los una fotografia dedicada exclusivament per al programa.

 

La reina Sofia té molta cura del medi ambient

A més de la instantània signada, en el sobre enviat per la Casa Reial hi havia adjuntat un missatge del cap de l'Oficina de S. M. la reina que deia: «Li trasllado amb aquest motiu l'estima de La seva Majestat per la magnífica campanya que realitzen de protecció de la naturalesa». Cal recordar que la reina Sofia sovint s'ha implicat en aquestes qüestions de cuidar el medi ambient, com quan va anar a recollir deixalles a Menorca.

 

La Reina Sofia es compromet amb el medi ambient | Cordon press

 

Mediaset es compromet amb el medi ambient

Aquesta campanya de sensibilització promoguda per 'Cuatro al dia' té com a principal objectiu promoure entre els ciutadans l'hàbit de recollir residus plàstics. A través de l'humor i sempre potenciant un missatge positiu, l'equip encapçalat per Alejandro Fernández tracta d'explicar els irreparables danys que aquest material pot implicar al nostre planeta. Volen conscienciar sobre els problemes i estan reclutant adeptes a la causa. També celebrities com los Morancos o Mónica Naranjo ja s'hi han sumat.

ATENCIÓ: Nou servei del Catalunya Diari. Ara t'enviem les notícies de la teva província o ciutat, totalment gratis al mòbil. Fes clic aquí i prova-ho! T'encantarà!

 

També et pot interessar...