La reina Sofia va trucar a 'Entre todos' per dir-li a Toñi Moreno que li agradava el programa

Després, quan Televisió Espanyola va prescindir del format per la polèmica que va generar, la reina emèrita també li va desitjar sort a la presentadora

La reina Sofía, en una imagen de archivo.
La reina emèrita Sofia, en una imatge d'arxiu | Cedida.

La coneguda presentadora Toñi Moreno travessa un dels seus millors moments, i podem dir que s'ha convertit en una de les cares més conegudes de la televisió al nostre país. A Telecinco, triomfa amb el seu programa, 'Viva la vida', que cada cop suma més audiència els caps de setmana. Al mateix temps, a Canal Sur, on presenta 'Gente Maravillosa', s'ha convertit en una presentadora molt estimada pel públic andalús, gràcies a la seva proximitat i espontaneïtat. 

El pas de Moreno de Canal Sur a Mediaset no ha estat fàcil, però ara ningú dubta en assegurar que ha estat tot un èxit. Ara bé, aquesta inesperada fama també ha col·locat la presentadora enmig del focus mediàtic, i Telecinco aprofita al màxim aquest 'caché'. Pel que fa a la mateixa Moreno, l'andalusa assegura que està contenta, però insisteix que encara li queden moltes coses per fer. 

Vol entrevistar Sabina, Serrat o la reina Sofia

«Em moriria per entrevistar Joaquín Sabina, Joan Manuel Serrat o la reina Sofia», va assegurar recentment Moreno. En el cas de la reina emèrita, es pot dir fins i tot que s'ha convertit en una espècia d'obsessió, i és per això que li ha enviat un gran nombre de peticions. «Ja no puc enviar-li més cartes», va lamentar la presentadora. 

És innegable, doncs, que la presentadora de 'Viva la vida' és una gran admiradora de la reina emèrita, com va deixar clar quan va esclatar la polèmica per la tensió entre Sofia i Letícia. De fet, el sentiment d'admiració també és mutu, i ve de lluny. Tot va començar fa uns anys, quan un reportatge va demostrar que la monarca era una seguidora del programa que Moreno va presentar La 1, 'Entre todos'. 

La mateixa presentadora ho va revelar en directe: «Em sento orgullosa i feliç que ens vegi la reina. Suposo que la reina, com nosaltres, se sentirà orgullosa dels espanyols», va dir llavors Toñi.

Imagen de archivo de Toñi Moreno.
Toñi Moreno a 'Viva la vida' | Cedida

 

Un preciós gest de la reina amb Toñi Moreno

En aquest sentit, la periodista que més coneix sobre la Casa Reial, Pilar Eyre, ha explicat a la seva columna de 'Lecturas' una nova i desconeguda anècdota que Toñi Moreno li va relatar sobre la seva relació amb la reina. «M'explica Toñi Moreno una anècdota de Sofia: 'Quan feia 'Entre todos' a La 1 em va trucar per dir-me que li agradava molt el vessant social del programa. Allà vaig pensar que em moria!'», va començar explicant. 

«Però el millor va arribar quan em van acomiadar. De cop i volta el meu mòbil va deixar de sonar, ja saps com són aquestes coses... Però ella sí que em va trucar per dir-me que li sabia greu, i per desitjar-me sort, d'una forma espontània i molt afectuosa», va continuar Moreno. 

Sens dubte, un fet molt sorprenent, que demostra la proximitat que té la reina emèrita amb les cares més conegudes de la nostra televisió. El que no sabem és si Toñi ha estat l'única periodista que la reina va felicitar, o si hi haurà alguna altra persona. Si és així, de ben segur que ho descobrirem aviat. 


Comentaris

envia el comentari