Jorge Javier Vázquez con una disimulada y ligera sonrisa y con la mirada perdida

Jorge Javier, problemes amb les relacions íntimes i la mida del seu «membre»

El presentador ha aprofitat per explicar com han canviat les relacions amb el pas dels anys a través del seu bloc

Jorge Javier Vázquez s'ha sincerat més que mai a 'Vidas propias', el bloc del presentador a la revista 'Lecturas'. Ha tret el seu costat més personal i íntim per explicar com se sent en el terreny amorós.

L'empresari afirmava que estava en «mode pessimista aquesta setmana». Moltes dificultats s'havien interposat en el seu camí i l'impedien veure la vida amb positivitat.

«Belén Rodríguez es trenca una cama, la meva amiga C. em crida dient-me que no està passant pel seu millor moment i jo em poso malament de l'estómac i, a més, la veu no m'acompanya. Un desastre», començava dient.

Jorge Javier i la seva recerca de flirteig

Amb problemes i dificultats en el seu entorn més proper, hi ha una cosa que inquieta especialment Jorge Javier. Es tracta de l'àmbit amorós.

«Durant aquesta setmana no he trobat res a les aplicacions de lligar. Un fet estrany en mi tenint en compte que al llarg del dia les miro mil de vegades», explicava el presentador.

Però ja no és el mateix: això de lligar ha canviat molt amb el pas dels anys. Ara, les aplicacions per aconseguir-ho demanen una sèrie de detalls que potser no estem disposats a donar. Una cosa que el desanima i el fa sentir fora d'ona.

«Fa molt que penso en la manera de lligar actualment i crec que tinc ganes de tirar la tovallola. No estic a l'altura del que es demana ara», escrivia.

Per posar els lectors en situació, explicava tot el que havia canviat la situació amb exemples clars.

Jorge Javier Vázquez amb un gran somriure en el transcurs d'una gala televisiva
Jorge Javier Vázquez amb un gran somriure durant una gala televisiva | GTRES
 

«Quan era més jove, anar a dormir amb algú era un premi, almenys per a mi. Recordo que no demanàvem gaire en aquestes trobades. O potser era jo, que com que arrossegava un complex de culpa em conformava amb poc, ara no és així», confessava.

«Coneixes a algú en una aplicació i has d'afrontar-te a un test exhaustiu. Et pregunten què t'agrada, si tens algun morbo, algun fetitxe, si vas ben dotat», deia Jorge Javier, sense pèls a la llengua. Una situació que sembla incomodar-lo a l'hora de trobar algú amb qui compartir la seva intimitat.

«Jo, la veritat, és que m'he adonat que soc un gall dindi, perquè sabent de què va la història podria preparar-me les respostes. Però no, em quedo en blanc i només dic: 'Bé, no sé, quin morbo tens tu. De mida? Doncs normal, no sé'».

Està clar que el presentador vol ser discret amb cadascuna de les seves respostes en aquestes aplicacions destinades a trobar parella. Però això podria jugar en contra seva. «Entenc que davant d'aquestes respostes la gent no mostra interès i passi al següent».

Quan el de 'Sálvame' sembla trobar algú correspost a través d'aquestes plataformes, a l'hora de la veritat tampoc sembla ser la seva mitja taronja.

Plató de Sálvame amb els col·laboradors
Plató de 'Sálvame' amb els col·laboradors | Telecinco
 

«Si tinc la gran sort de quedar amb algú, la trobada també és peculiar perquè m'he adonat que la gent sol tenir un coneixement extraordinari del seu propi cos», relata.

«Practiquen el sexe amb tanta assiduïtat que l'executen amb una precisió suïssa. Venen amb la partitura ben estudiada i exigeixen que la toquis a la perfecció».

A tall de conclusió sobre com han canviat les coses en l'àmbit del sexe i la intimitat en parella, Jorge Javier ho té clar. «No hi ha lloc per a la improvisació, ni tan sols per l'emoció. El sexe es redueix a la repetició d'una successió d'elements prèviament testats que arriben a convertir-se en rutinaris».