Remedios Cervantes torna a la televisió després del seu escàndol a 'Atrapa un millón'

L'ex miss Espanya, ha reconegut en una entrevista a 'Viva la Vida', que la van amenaçar de mort pel seu error garrafal al concurs 'Atrapa un millón'

Remedios Cervantes a 'Viva la vida'
Remedios Cervantes a 'Viva la vida' | TELECINCO

L’ex Miss Espanya Remedios Cervantes va assistir fa uns dies al plató de ‘Viva la Vida’ per fer un repàs de la seva trajectòria professional. Després d’haver treballat durant més de 25 anys en el món artístic i cinematogràfic, com a model i com a actriu, la seva fama es va disparar a causa d'un error garrafal que va cometre durant la seva participació en el programa ‘Atrapa un millón’.

Això li va provocar un daltabaix a la seva vida professional i personal, ja que les crítiques van caure sobre ella i la pressió a les xarxes va esdevenir tan brutal, que finalment va decidir apartar-se del focus mediàtic i dur una vida anònima. Des de llavors, no havíem tornat a saber res d’ella fins ara, quan ha decidit tornar i explicar els motius de la seva retirada.

 

Remedios va canviar la resposta d'un concursant en l'últim moment

Corria el 2001 quan la model, que llavors tenia una carrera fulgurant, va participar com a invitada al concurs ‘Atrapa un millón’ d’Antena 3, per ajudar a un concursant a endur-se el premi; en l’últim segon d’una de les preguntes però, Remedios va realitzar un canvi de resposta sense consultar-li al concursant que va fer que tot se n’anés a rodar.

 

La pregunta en qüestió era: «Quin és un bon conductor de l’electricitat?» a la qual cosa el concursat, Mario, havia respost 'sal', quan la model va canviar la seva resposta en un impuls. En fer-ho a l’últim moment i sense temps de reaccionar, Mario no va poder tornar a canviar la resposta amb la conseqüència que va perdre 5.000 euros.

Remedios Cervantes recorda el seu pas per 'Atrapa un millón'
Remedios Cervantes recorda el seu pas per 'Atrapa un millón' | TELECINCO

 

Emma García va recordar aquest episodi amb Remedios, recalcant que la seva carrera es va trencar per culpa d’aquest succés, ja que la gent sempre va recordar que la seva decisió havia fet perdre 5.000 euros a un concursant: «Vaig arribar a rebre una amenaça de mort a casa meva, era gent que no em coneixia de res, però això forma part de la reputació digital» explicava Remedios, que continuava: «Vaig decidir muntar una empresa per intentar ajudar als companys que poguessin sofrir una situació com la meva».

El concursant damnificat, Mario, que en aquell moment estava veient l’entrevista des de casa, va agafar el telèfon i va trucar per donar la seva opinió de tot plegat, recolzant a Remedios Cervantes i argüint que tot es va magnificar i es va fer viral per culpa de les xarxes i internet. El concursant va voler exculpar totalment a Remedios i afegir que va tractar-se d’un error i res més, i que la van crucificar injustament per això.


Comentaris

envia el comentari