Programa de ‘Socialité’ del 28 de febrer de 2021

Laura, la periodista catalana que ha trencat a plorar en directe: «M'aixecava la mà»

La reportera ha aparegut al plató de Telecinco encara nerviosa per la tensa situació

Aquest diumenge els espectadors de ‘Socialité’ han viscut un desagradable moment amb la parella de Maite Galdeano, Remi. El programa arrencava el dia anunciant que Sofia Suescun, filla de Galdeano, i el seu xicot Kiko Jiménez havien acabat a l’hospital després d’una sospitosa mariscada. Així, i tal com mana l’actualitat, el programa presentat per María Patiño acudia a casa de Maite Galdeano per a preguntar sobre l’estat de salut dels dos col·laboradors de Telecinco.

L'escollida ha estat la reportera catalana Laura Roigé, qui no s’esperava en absolut l’escena que trobaria a casa de la família Suescun. La reportera, original de Manresa, va apropar-se a Galdeano i la seva parella francesa, Remi, mentre aquests es trobaven al carrer passejant als gossos. Galdeano va atendre la reportera i fins i tot va acceptar un regal de part del programa, sempre amb un somriure i acceptant que aquelles entrevistes eren part de la seva feina.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Remi carrega contra una reportera de ‘Socialité’

La sorpresa ha arribat quan Remi ha començat a cridar la reportera perquè marxés, així com també ha començat a insultar-la per no deixar en pau «la seva dona». Laura Roigé assegurava que ells podien estar allà perquè estaven passejant pel carrer i era legal, però Remi no volia escoltar ningú: «Calla, espanyola».

La reportera ha pujat novament al cotxe de ‘Socialité’ per a tornar a les instal·lacions del programa de Telecinco, no sense abans connectar en directe i mostrar les conseqüències d’aquella baralla amb Remi. I és que Roigé no va poder suportar la situació i va arrencar a plorar per la tensió viscuda en aquella entrevista. «Ha estat una situació molt desagradable, el comportament de Remi ha estat una vergonya», explicava Laura plorant al cotxe. «S'ha posat a insultar-nos i li ha faltat molt poc per arribar a les mans».

Si bé Maite Galdeano va intentar interposar-se perquè la seva parella no anés a més, semblava que el francès estava completament ple d’ira i carregava contra la periodista, qui ha esperat a allunyar-se de la parella per a trencar-se completament: «En el moment, he aguantat les maneres, però quan passa una situació així després t'enfonses pels nervis perquè veus que estàs parlant amb una persona que no està en la teva mateixa freqüència».

Un cop ha arribat a plató, Roigé encara es notava tensa després de la trobada amb Remi, i així explicava els moments viscuts: « S'ha posat a cridar i m'ha dit que si la seva imatge sortia per la tele em vindria a buscar, que allò era il·legal. M’ha començat a dir insults racistes, com ‘Vés, espanyola’ i m’aixecava la mà. Se m'encarava i se'm tirava a sobre», afirmava la reportera catalana encara nerviosa.

Galdeano anuncia en directe que acaba de posar fi a la seva relació

El toc final arribava quan Patiño afirmava que ‘Socialité’ s’havia posat en contacte amb Galdeano per a oferir alguna mena d’explicació per la tensa situació viscuda. La sorpresa arribava quan Maite Galdeano assegurava que allò s’havia de parlar al plató de ‘Sábado Deluxe’ i amb una entrevista. Tot i això, minuts després Galdeano ha trucat al programa i ha demanat disculpes pel comportament de Remi.

Però no només això: la mare de Sofia Suescun soltava la bomba en directe anunciant que acabava de tallar la seva relació amb Remi i que l’havia expulsat de la seva casa. Així, i recordant que Galdeano va patir una situació de maltractament amb el seu anterior marit, tant Patiño com Laura Roigé s’alegraven que l'exconcursant de ‘Gran Hermano’ hagués posat fi, suposadament, a la relació que mantenia amb l’investigador francès. Tot i això, encara que el dubte si tota aquesta situació ha estat un paper per a guanyar-se una entrevista al ‘Deluxe’ o si vertaderament Maite Galdeano ha començat una nova vida.