Reobren el tema que més mal ha fet a Lydia Lozano

La col·laboradora haurà de fer front al tema que es torna a obrir anys més tard

Lydia Lozano a 'Sálvame'
Lydia Lozano no ha pogut oblidar encara aquesta època | Telecinco

Lydia Lozano ha confessat en diverses ocasions que encara no s'ha pogut perdonar professionalment totes les conseqüències que van tenir en el seu moment les informacions que va aportar sobre la desaparició de Ylenia Carrisi, filla d'Albano i Romina i que més tard, per no poder provar-ho va carregar-li una gran pressió mediàtica i un desprestigi professional molt fort.

Aquell fet va costar-li a Lozano estar un temps allunyada de la pantalla petita. Passat un temps va tornar a treballar a la televisió i no fa gaires anys a 'Sálvame' van tornar a treure-li el tema, la qual cosa la periodista no va saber portar gens bé. Avui, aquest complicat moment de Lydia ha estat recuperat al programa 'Viva la vida' on han volgut recordar tot el que va implicar la desaparició de la famosa italiana i han aprofitat per a fer tertúlia sobre el mal professional que això li va provocar a la col·laboradora de 'Sálvame'.

Amb alguns suports

Emma Garcia i Terelu Campos han trencat una llança per la col·laboradora, dient que és una molt bona professional i han intuït que Lozano va ser víctima d'una trampa i que avui dia, encara no ha estat explicada. Altres com Ángela Portero, han senyalat la responsabilitat que tenia la col·laboradora i fins i tot, ha confessat que abans de les informacions que va donar, els seus companys li van recomanar no fer-ho fins que no ho tingués provat. Veurem ara si aquest tema és repescat la setmana vinent pel programa on treballa la protagonista de la història.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari