IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Un reporter d'Ana Rosa, obligat a demanar perdó

«Hem de donar exemple des de la televisió», va admetre un criticat Jorge Luque per entrevistar sense màscara

Jorge Luque, reporter d''El programa de Ana Rosa'
El reporter Jordi Luque va demanar perdó per fer entrevistes sense màscara | Telecinco

Jorge Luque, reporter d''EL programa de Ana Rosa' de Telecinco ha entonat el 'mea culpa' i ha demanat perdó després d'una polèmica i molt criticada imatge que va protagonitzar aquest dilluns 27 d'abril en ple directe.

A l'espai de 'Telecinco' estaven comentant sobre el desconfinament dels nens del cap de setmana i de la polèmica perquè alguns pares van fer cas omís a les normes establertes pel govern espanyol.

En un determinat moment, el programa va connectar amb Luque, que des del carrer va entrevistar a diversos pares i nens. Però, el reporter va fer aquestes entrevistes sense les mesures de seguretat apropiades: parlant amb tots ells amb la mascareta treta i col·locada per sota la barbeta.

«Que bé que t'has pujat la mascareta», va rematar Ana Rosa

La imatge va provocar grans crítiques a les xarxes socials i aquest dimarts el periodista ha reconegut el seu error. Luque va donar la cara al programa, aquest cop amb la mascareta ben posada, així que Ana Rosa va voler fer referència a la polèmica. «Que bé que t'has pujat la mascareta», li va dir.

El reporter va respondre a la presentadora per demanar perdó. «Demano disculpes a tothom... No me la trec més, hem de donar exemple des de la tele», ha reconegut abans d'explicar que es va baixar la mascareta per airejar-se i després es va oblidar de col·locar-se-la bé. Luque va rebre unes crítiques molt dures a través de les xarxes socials, com les que es poden veure en aquestes línies.


Comentaris

envia el comentari