Un reporter de l''APM' irromp a crits al programa de Pedrerol

Isma Juárez va aparèixer a les imatges que 'El Chiringuito' va gravar pels voltants del Santiago Bernabéu després del Clàssic

El programa de TV3, 'APM', ha revelat al seu perfil de Twitter un detall que possiblement va passar desapercebut el dia del partit entre el Reial Madrid i el FC Barcelona. Un dels seus reporters, Isma Juárez, va irrompre enmig del programa d''El Chiringuito'. Juárez es va colar en unes imatges que el programa va gravar fora del Santiago Bernabéu per captar l'eufòria dels seguidors blancs després del 2-0.

Un cop finalitzat el Clàssic, i com sol ser habitual, Edu Aguirre, un dels col·laboradors més fanàtics del Madrid, es va plantar amb les càmeres d''El Chiringuito' i micròfon en mà als voltants de l'estadi. En un primer instant se'ns mostra un seguidor blanc cridant: «Som líders! Ningú ens baixa d'aquí! Som grans! Ara a remuntar contra el City!».

Seguidament, es pot veure un altre clip en el qual apareix Isma Juárez, embogit i gairebé al damunt de la persona que té davant, dient: «Espectacular! M'he emocionat en veure-ho! Ole tu, ole tu!». Així ho van poder veure els teleespectadors de Mega: 

Hores abans d'aquest moment memorable, Juárez va fer la seva secció 'Ciutat Juárez'. En destaca la intervenció de Juan Pablo Enguema, un fenomen que es va fer viral a les xarxes gràcies al show de Pedrerol. El reporter del programa de TV3, li demana que recreï el seu tema 'Somos família' però fent una versió dedicada a l''APM'. Es pot veure a partir del minut 1:18 d'aquest vídeo que han pujat a Twitter:

Al final, es poden veure unes imatges de com es prepara per a la irrupció que farà instants després al programa de Mega. Amb tot el dolor del món, Juárez va haver de posar-se una bufanda del Reial Madrid i fer-se passar per un seguidor blanc, cosa que realment ho va fer bastant bé.

Recordant l''Homo APM'

Aquesta intervenció davant les càmeres d''El Chiringuito', a part de ser una broma hilarant, també es pot veure com un petit homenatge a la mítica secció del programa de TV3: 'Homo APM'. Manel Piñero n'era el protagonista, reproduïa frases mítiques de la història del programa en un context totalment diferent i provocant la perplexitat de les persones que se'l trobaven.

En aquest cas, Juárez va recuperar l'esperit de Piñero, imitant dues frases inoblidables de l''APM'. En primer lloc, el «Meravellós, espectacular, m'he emocionat en veure-ho!» que van pronunciar anys enrere dues fans d'un cantant, que després d'un concert, es desfeien en elogis davant la càmera. I en segon lloc, l'«Ole tu, ole tu» d'un mític elogi d'una testimoni del programa 'El diario de Patricia'.

També et pot interessar...