Un reporter de ‘El Programa de Ana Rosa’ té arcades durant un reportatge en una casa okupa a Madrid

Va entrar en un habitatge ocupat de Carabanchel, però el deplorable estat de la casa va provocar que sortís corrent del lloc

El reportero de Ana Rosa hablando con Narciso, de 'Los Jiménez'
El reporter d'Ana Rosa parlant amb Narciso, de 'Los Jiménez' | Telecinco

Una família d'ètnia gitada té atemorit a un barri sencer. Segons sembla, el clan familiar de 'Los Jiménez', viuen en una casa okupa al barri de Carabanchel, a Madrid, en unes condicions deplorables.

Un dels germans del clan, Narciso, s'ha ofert a ensenyar a televisió la casa on viu amb els seus germans. Per aquest motiu, el reporter Julio López Uzal de 'El Programa de Ana Rosa' de Telecinco va visitar l'interior de l'habitatge.

Però el reporter va aguantar poc temps fent el reportatge a dins de la casa okupa, ja que la brutícia i mal olor el van fer fugir en estar a punt de vomitar per l'estat de la casa.

Una casa plena de brutícia i amb molt mal olor

El reportatge comença amb Julio i Narciso en un banc al carrer. Allí, el reporter li pregunta per les denúncies d'amenaces i problemes de convivència entre els veïns de la zona i la família Jiménez. Però sembla que per un dels germans, no existeix cap mena de problema, principalment per la falta de relació.

Tot seguit, s'ofereix a mostrar la casa okupa on viuen per mostrar que suposadament no hi ha motius per les queixes. Però un cop a dins, el reporter d'Ana Rosa comprova la veritat. Les càmeres graven brutícia per tot arreu i les pèssimes condiciones d'higiene en les que viuen.

Imagen de una de las habitaciones de la casa
Imatge d'una de les habitacions de la casa | Telecinco

 

Julio va passant habitació per habitació i veient com hi ha bosses de brossa per tot arreu, restes de menjar, i inclús insectes i petits animalons.

Amb gestos de fàstic, Julio només pot preguntar: «Narciso, però aquí fa molta pudor, no?» o «Narciso, com pot tenir la casa així? No hi ha ningú que pugui recollir?». Pel que sembla, l'okupa és conscient del deplorable estat de la casa, però no sembla que tingui intenció de fer res per solucionar-ho.

El reporter a punt de vomitar

Julio intenta amb tots els seus esforços fer el reportatge i visita amb Narciso cada un dels espais de la casa, tots plens de brutícia. Però després de cinc minuts a dins de la casa okupa, el reporter no aguanta més i ha de sortir corrents.

El reportero no aguanta más y comienza a tener arcadas
El reporter comença a tenir arcades | Telecinco

 

Abans però, acompanya a l'okupa a l'habitació que segons ell és la que està millor. Però en entrar, la pudor fa que Julio comenci a tossir i li comencin a venir arcades. Assegura que no suporta més la mala olor que fa a la casa de 'Los Jiménez' de Carabanchel i ha de fugir corrents per no acabar vomitant.


Comentaris

envia el comentari