Campanes de boda: Una cara coneguda de 'Sálvame' fa la petició en directe

El reporter va fer l'anunci visiblement emocionat

El reporter de 'Sálvame', José Antonio León
José Antonio León anunciava ahir molt feliç en ple directe que es casa | Instagram

'Sálvame' està d'enhorabona i és que hi ha un casament a la vista. La notícia es feia pública aquest dilluns 25 de maig durant un dels directes del programa que presenten Jorge Javier Vázquez i Carlota Corredera. El reporter del programa, José Antonio León, sorprenia l'audiència en anunciar, en ple directe, que es casava després que la parella es comprometés fa uns mesos.

León començava el passat estiu una bonica relació amb Rocío Madrid, una advocada nascuda a Huelva però que igual que el reporter de 'Sálvame' viu a Sevilla. La parella ha passat unida tot el confinament i ara comencen a pensar en els seus plans de casament que estan organitzant com els hi va permetent la crisi sanitària del coronavirus.

Molt il·lusionats

Tot i organitzar una boda amb les condicions que estem, la parella està molt il·lusionada tal com mostrava José Antonio en el directe després que Carlota Corredera li donés el pas. «La celebració va començar dimarts passat i tot molt bé si és que et refereixes a la petició de mà de la meva futura dona Rocío, Carlota» confessava el reporter molt feliç i visiblement emocionat.

José Antonio i Rocío han compartit els moments més emotius de la petició de mà a través dels seus perfils d'Instagram. Un fet que era d'esperar tenint en compte que la parella sempre ha compartit el seu amor a través de les xarxes socials. Fins i tot, s'han tatuat junts i cadascun porta l'inicial de l'altre. «Tant de bo sigui per sempre!» deia León a Rocío en una publicació.


Comentaris

envia el comentari