YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

L'escàndol que amagava la reportera de TVE guanyadora del 'Gordo'

No ha anat a treballar perquè té vacances i per celebrar que sí que li ha tocat un premi, tot i que no és el primer

Natalia, la reportera de TVE que ha guanyat un premi de la Loteria, però no el 'Gordo', desembre de 2019
Natalia, la reportera de TVE que ha guanyat un premi de la Loteria, però no el 'Gordo' | TVE

Natalia Escudero no té cap dècim del ‘Gordo’. Aquest diumenge s’ha celebrat el sorteig de Loteria i moltes famílies han estat agraciades amb diferents premis i quan, pocs minuts després de començar, va sortir el número guanyador del primer premi, els afortunats van sortir al carrer a celebrar-ho. Així, els reporters van entrevistar-ne alguns, com la de TVE que estava a Sant Vicenç del Raspeig, Alacant i va dir que tenia «un dècim» amb premi. Tothom va assumir que era del ‘Gordo’, però ella mateixa ho ha desmentit.

Té un dècim guanyador, però no del ‘Gordo’

La reportera ha negat que li hagués tocat el primer premi de la Loteria de Nadal i ha explicat que es va contagiar de l’eufòria dels afortunats de Sant Vicenç del Raspeig. Així, María Casado des del plató de ‘La mañana de la 1’ va exclamar: «Natalia està com si l’hagués tocat a ella. Això m’encanta» i la reportera li va respondre: «Escolta, que jo tinc un dècim. Faig molts successos i la darrera vegada que vaig venir aquí, vaig comprar-ne un. Però no ho digueu a ningú» i afegia la frase que s’ha fet viral de no anar a treballar dilluns.

Tanmateix, la realitat no és ben bé així i Natalia ha donat explicacions a través de les xarxes socials, justificant-se i defensant que ella no «menteix ni manipula»: «Els darrers mesos estan sent difícils per a mi per motius personals i, per primera vegada, la deessa de la fortuna m’ha somrigut amb un pessic. M'he contagiat de l’alegria de la resta d’afortunats, però no he mentit ni manipulat».

Així, la reportera ha continuat amb les seves explicacions: «En els meus 25 anys de carrera com a periodista sempre he anat amb el cap ben alt i la consciència tranquil·la pel meu rigorós i contrastat treball». Finalment, Natalia ha demanat perdó per la confusió i ha reafirmat que aquest dilluns no treballa perquè «celebrarà aquest gustós pessic» i perquè «té vacances».

També et pot interessar...


Comentaris
Jou
La tonta del bote, fea y gilipollas

envia el comentari