rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

VOTA A L'ENQUESTA

Quin partit triaràs el 28-A?

PREVISIÓ

Els ruixats tornaran a visitar Catalunya de forma dispersa aquest Dilluns de Pasqua

El representant d'Adrián Rodríguez assegura que l'han vetat a Telecinco

Des que l'actor va abandonar el concurs no ha anat al plató en cap programa, a diferència de Saray Montoya i María Lapiedra
Adrián Rodríguez en el moment en què anunciava que abandonava el programa | Telecinco

 

Després de passar per durs moments a Hondures, Adrián Rodríguez va decidir abandonar 'Supervivientes 2018'. L'actor, que es preveia que seria un dels concursants més forts de l'edició, va llençar la tovallola poques setmanes després de començar el programa. «Estava molt bé, però el cap em va fallar totalment. I després d'una setmana sense menjar i sense dormir, em vaig enfonsar», va explicar.

 

Un cop va tornar a Espanya, Rodríguez va anar al plató per explicar tot el que havia passat i els motius que l'havien portat a prendre aquella decisió. Tot i això, l'actor va confessar que estava penedit del que havia fet: «Per descomptat que estic penedit. Per les conseqüències i perquè he tirat per la borda aquesta oportunitat que m'han donat»

 

No obstant això, des d'aleshores no ha tornat a sortir per televisió i no ha assistit a cap dels programes que s'han fet, a diferència de les altres dues concursant que han tornat d'Hondures: Saray Montoya, que va ser expulsada per la direcció del programa per agredir físicament a una companya, i Maria Lapiedra, que va abandonar perquè trobava a faltar les seves filles.

Adrián Rodríguez «està vetat» a Telecinco

Segons ha explicat el seu representant, el motiu pel qual l'actor català no hauria tornat a trepitjar el plató seria que ha estat vetat per la cadena de Mediaset: «El tenen vetat, no l'estan portant a cap gala».

 

El portal 'Look', s'ha posat en contacte amb Telecinco per conèixer la seva versió i aquesta ha desmentit que tingui cap problema amb Adrián Rodríguez. La cadena argumenta que les seves absències es duen a un problema d'agenda de l'actor. Tanmateix, 'Look' apunta que, tot i no haver estat vetat formalment, sí que hauria passat al bàndol dels concursants prescindibles i oblidats.

 

Imatge d'una de les gales de 'Supervivientes' | Telecinco

Altres exconcursants han viscut una situació similar

El «suposat veto» a Adrián Rodríguez no és el primer que existeix al programa, ja que en l'edició de l'any 2015 va ser Noel Bayari qui va viure una situació similar. L'extronista de 'Mujeres y Hombres y Viceversa' va deixar l'illa per un motiu molt similar al de l'actor català, li va fallar la part física i mental.

 

Noel tampoc va ser convidat a cap de les gales després del seu abandonament, tal com ell mateix ha explicat. Tanmateix, Oriana Marzoli, qui també va abandonar l'illa en aquella edició, es va convertir en una peça clau de 'Supervivientes 2015' des de plató. És més, des d'aleshores s'ha convertit en una de les comentaristes i protagonistes de les gales del programa edició rere edició, fins i tot aquest 2018.