Joaquín Prat al guàrdia civil de 'La Manada': «Per la justícia sou uns abusadors»

El periodista va recordar que «els que parleu de violació sou vosaltres»

Els membres de 'La Manada'
Imatge d'arxiu de 'La Manada' | Cedida

La menció que Antonio Manuel Guerrero, el guàrdia civil de 'La Manada', va dedicar al periodista de 'El programa de Ana Rosa', Joaquín Prat, a la carta on assegurava que «no sóc un violador» ha comportat la ràpida resposta del presentador de Telecinco.

«Aquest jutge al qual tothom critica (menys la gent del món de la judicatura) és un magistrat de l'Audiència Provincial, no és Elisa Beni, Lucía Extebarria o Joaquín Prat. És una persona seriosa, professional i que sap del que parla», referia el condemnat per abusar sexualment d'una jove a San Fermín 2016.

La resposta de Joaquín Prat a 'La Manada'

Joaquín Prats se ha enfrentado al abogado de 'La Manada'
El periodista Joaquín Prats | Telecinco

Davant la referència, Prat ha recordat que «els que parleu de burundanga sou vosaltres al vostre xat. Els que parleu de violar sou vosaltres al vostre xat. Els que parleu de caçar una grassoneta a Pamplona sou vosaltres al vostre xat. Teniu la immensa sort que aquestes qüestions no s'han vist a judici».

De la mateixa manera, ha recordat que «per la justícia sou uns abusadors», fins que no es demostri la seva «innocència» amb «instàncies superiors». «El que digui la justícia ho hauran d'assumir els joves de 'La Manada' i tota la resta de societat, perquè la justícia està per això», ha afegit.

Finalment, Joaquín Prat ha conclòs la seva resposta al guàrdia civil condemnat recordant que «nosaltres, com a mitjà de comunicació» tenen el deure d'informar, mentre que ell «en particular», compta amb la responsabilitat de donar «les meves opinions».

La carta del guàrdia civil de 'La Manada'

Aquest cap de setmana s'ha difós la carta que Antonio Manuel Guerrero, guàrdia civil de 'La Manada', va publicar per argumentar la seva situació. Un dels protagonistes de l'incident ocorregut a San Fermín 2016 va voler justificar i criticar la realitat que han viscut.

«Tot va començar amb la burundanga, que no va deixar rastre ni en les diligències, la violació grupal amb penetració vaginal i anal que no va provocar cap lesió o l'estranya agressió sexual on la 'víctima' i 'violadors' busquen un hotel», va reclamar el condemnat a l'inici del text.


Comentaris

envia el comentari