IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

La contundent resposta de José Luis Gil a un seguidor crític per les seves paraules sobre Catalunya

Va ser en una entrevista a l'octubre de l'any 2018

José Luis Gil — Enrique Pastor pels fidels seguidors de 'La que se avecina'— s'ha hagut de defensar a les seves xarxes socials, després que un seguidor l'hagi criticat per unes declaracions sobre Catalunya que va fer en una entrevista a l'octubre de l'any 2018.

En aquesta entrevista realitzada pel diari 'El Mundo', en ser preguntat pel procés la seva resposta va ser: «Hi haurà molta gent que ho faci per convenciment, però hi ha d'haver unes normes del joc. S'estan trencant bastant les normes. Hi ha coses que passen a Catalunya que no es permetrien a Zamora ni a Bilbao ni a Saragossa ni, per descomptat, a Sevilla» assegurava l'actor.

A més, en ser preguntat pels independentistes detinguts va assegurar que li semblaven pocs: «Després de l'intent d'assalt en el Parlament només detenen a tres. Però si jo he vist a 200!».

Criticat en la seva última publicació d'Instagram

Ara, en l'última publicació de l'actor a Instagram on compartia una fotografia amb cara seria i pensativa, un seguidor ha aprofitat per retreure-li les seves paraules contra Catalunya. «Defraudat em tens» escrivia l'home. Un comentari que no ha agradat a Gil, qui ha volgut contestar contundent amb només dues paraules: «Quina xorrada!».

Crítiques d'un seguidor a José Luis Gil
Crítiques d'un seguidor a José Luis Gil per les seves paraules sobre Catalunya | Instagram

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari