Rocío Carrasco al plató de Telecinco

Rocío Carrasco respon a Amador Mohedano: «A la tardor se sabrà tot»

Rocío Carrasco resoldrà tots els dubtes sobre els seus conflictes familiars a la segona part de la docu-sèrie

Rocío Carrasco va tornar a 'Sálvame' per erigir-se una vegada més com la defensora de l'audiència amb la seva secció setmanal 'Hable con ella'. La filla de Rocío Jurado va enviar diversos 'zascas' a Amador Mohedano després de la seva extensa entrevista de divendres passat al 'Deluxe'. Una aparició que va deixar diversos titulars interessants sobre la tempestuosa relació entre oncle i neboda.

L'exmarit de Rosa Benito va voler donar la cara després de l'emissió de la docu-sèrie 'Rocío, contar la verdad para seguir viva'. «No ens mereixem que ens hagi deixat de costat. Ella va decidir no saber res de nosaltres», va sentenciar el germà de Rocío Jurado.

Unes paraules a les quals la madrilenya ha volgut respondre. I ho ha fet posant de manifest la mala relació que hi ha entre ells. Carrasco va parlar sense embuts al plató de 'Sálvame'.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

De fet, tot just trepitjar-lo li va enviar un primer encàrrec a Olga Moreno, poques hores abans de la final a Hondures. Després d'aquest 'zasca' inicial, la mare de Rocío Flores es va dirigir directament al seu oncle Amador, que va parlar d'ella en 'prime time' fa menys d'una setmana.

«Jo no tinc res a dir-li, haurà d'esperar a la tardor»

Rocío Carrasco ha confirmat a 'Sálvame' que no va veure a Amador divendres i, després de veure un vídeo resum de l'entrevista, ha reaccionat així. «Jo no tinc res a dir-li, haurà d'esperar a la tardor», l'ha avisat. Així, Rocío ha posat el focus en la data en la qual tots podrem veure la segona part de la docu-sèrie.

Serà una segona edició de la sèrie-documental sobre la seva vida que generarà molt enrenou. Cada capítol se centrarà de forma exclusiva en alguns dels familiars del clan Mohedano amb els quals amb prou feines té relació. Per exemple, Rocío parlarà d'Ortega Cano, la seva tia Gloria Mohedano, el seu oncle Amador o els seus germans Gloria Camila i José Fernando.

A més, la dona de Fidel Albiac ha respost a allò que va dir el seu oncle sobre ella, que «no la troba a faltar». «Em sembla molt bé que no em trobi a faltar, jo no el trobo a faltar tampoc. Em fa gràcia, com si Rocío Jurado l'hagués necessitat a ell per sortir als diaris», ha seguit la mare de Rocío Flores.

Rocío Carrasco aclareix si conserva un diari de la seva mare

La protagonista de la docu-sèrie tirava per terra la versió d'Amador després d'afirmar que va donar el màxim per 'la Jurado'. L'ex d'Antonio David tampoc va voler entrar a valorar que va ocórrer en l'especial de TVE perquè la seva mare tanqués la seva carrera professional. Una cosa va ocórrer entre oncle i neboda que va acabar esclatant pels aires i la relació ja no va ser la mateixa entre ells.

«A la tardor se sabrà tot, estic tranquil·líssima. La realitat és una altra, a mi ja no m'importa, abans sí, ara no, que segueixi dient el que vulgui. A la tardor se sabrà tot», ha tancat el tema.

D'altra banda, Jorge Javier li ha preguntat una cosa que molta gent vol saber. «La teva mare tenia un diari?». Al qual Carrasco ha estat molt contundent i no ha volgut mullar-se: «Tardor», ha repetit.

El presentador, que s'ha quedat amb les ganes de saber-ho, ha dit que té «moltes ganes que arribi la tardor per presentar aquest programa».

Per si no n'hi hagués prou, Rocío Carrasco ha finalitzat la seva intervenció valorant als Mohedano menys mediàtics. «Els Mohedano són molt grans, i no tots són com els que surten a la tele i no tenen res a veure amb res semblant... Ell pot dir el que consideri», concloïa.