Telecinco emetrà els nous capítols de 'Las Campos' amb set mesos de retard

El ‘reality’ de María Teresa Campos i les seves filles mostrarà pròximament els millors moments del viatge que va fer a Amèrica del Sud

Carmen Borrego, Terelu Campos y María Teresa Campos ante las cámaras
Carmen Borrego, Terelu Campos i María Teresa Campos juntes en un acte  | Cedida

Telecinco està ultimant els detalls per a què un dels programes més exitosos dels últims anys, ‘Las Campos’, torni a les pantalles, però la seva estrena s’està endarrerint més de l’esperat. Els nous capítols de la vida de María Teresa Campos i les seves filles fa 7 mesos que estan enregistrats i sembla que ara per fi s’emetran.  

La tornada a Telecinco de ‘Las Campos’ es produirà en un moment convuls per a la família, després de l’inesperat anunci de què Terelu torna a patir càncer de mama. Podria ser que la cadena hagi volgut endarrerir l’estrena, per mantenir l’expectació davant la curiositat de molts espectadors de veure les aventures de ‘Las Campos’ abans de rebre un cop tan dur.

‘Las Campos’ arriba amb 7 mesos de retard

Després de molts mesos d'espera, l’estrena dels nous episodis de la família més televisiva del momentes produirà d’aquí molt poc. Telecinco ja ha començat a difondre una imatge de «Pròximament», juntament amb un vídeo promocional on es pot veure com les Campos estan a punt d’agafar un avió.  

Amèrica del Sud ha sigut aquest cop la seva destinació. Les tres protagonistes i Edmundo Arrocet van viatjar a principis de febrera Xile i Argentina per recórrer els llocs de la infància de la parella de la matriarca. Tot i que encara no hi ha data d’estrena, sembla que no trigarem a poder veure les excursions més divertides del clan Campos a la terra natal de l’humorista.

Los nuevos capítulos de 'Las Campos' contarán con la presencia de Bigote Arrocet.
Els nous capítols de 'Las Campos' comptaran amb la presència de Bigote Arrocet. | Cedida

 

Viatge a l'Amèrica del Sud de Bigote Arrocet

Telecinco no ha trigat a emetre un petit avenç de les noves entregues del programa, mostrant-nos com s’instal·len a l’avió per anar a Amèrica del Sud. «Hem comprat revistes del cor, llom, llonganissa, formatge...», diu Carmen Borrego a la seva mare per tal de fer més suportable el llarg vol que les esperava.

Tot i això, només arribar a l’avió sorgeixen els primers conflictes entre elles: «La meva germana vol finestreta i la meva mare vol passadís. No ens posem d’acord». I és que «tot a ‘Las Campos’ és una mica complicat».

Estrena en un moment delicat per a la família

Cal mencionar que el fet que els nous episodis del ‘reality’ de la família de María Teresa Campos arribin després que la seva filla torni a patir càncer no seria el motiu que ha retardat l’emissió. En tornar d’aquest viatge, la mítica presentadora va haver de ser operada d’urgència després de ser ingressada per un fort dolor estomacal


Comentaris

envia el comentari