Carlos Lozano reapareix totalment irreconeixible després de passar per quiròfan

El presentador ha passat pel quiròfan

Carlos Lozano al plató de Telecinco
Carlos Lozano reapareix al debat de 'Supervivientes' | Telecinco

Carlos Lozano ha tornat a deixar-se veure a la televisió després d'un temps allunyat del focus mediàtic. El presentador s'ha assegut al paltó de Mediaset, concretament al debat de 'Supervivientes', amb una imatge diferent de la que ens tenia acostumats. L'exconcursant sempre acostuma a dir la seva, generant polèmica i reaccions d'allò més diverses, però aquest cop ha estat notícia pel seu aspecte físic, visiblement canviat pels retocs estètics.

És evident que Carlos Lozano acaba de sortir del quiròfan. Només fa falta mirar-lo a la cara per comprovar que té moltes menys arrugues i que llueix una pell molt més tersa. L'exparella de Miriam Saavedra es podria haver injectat Botox o qualsevol altre tipus d'àcid per estirar-li la cara.

Imatge promocional de Supervivientes amb Carlos Lozano
Els evidents retocs estètics de Carlos Lozano | Telecinco

Els retocs de Carlos Lozano

El nou col·laborador del 'reality' de Telecinco ja va passar pel quiròfan per sotmetre's a un implant capil·lar i ara, tot just quan fa un any de la seva darrera intervenció, ha decidit que era el moment d'eliminar les arrugues de la cara. I és que Lozano acostuma a desaparèixer del radar mediàtic de tant en tant, sigui per cirurgies estètiques o per motius personals. El cas és que sempre torna diferent.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari