Alessandro Lequio entrando en el coche

L'impactant i inesperat retorn d'Alessandro Lequio a la televisió

L'italià ha tornat a comentar a la tertúlia d''El programa de Ana Rosa'

Avui ha arribat el dia de la tornada d'Alessandro Lequio a 'El programa de Ana Rosa'. L'italià ha tornat al seu lloc de treball després de la mort del seu fill el dia 13 de maig.

El col·laborador ha tornat al seu programa, molt sostingut pels seus companys. Joaquín Prat ha presentat al seu company amb el més absolut afecte i respecte. El mateix Alessandro ha confessat que ha seguit 'Supervivientes' i ha comentat algun dels successos de l'illa.

L'italià ha intervingut bastant a la tertúlia del 'reality' hondureny. «Ha estat la gran sorpresa d'aquest concurs», ha comentat Lequio sobre Ana María Aldon. Durant les últimes dues setmanes, les més dures de la seva vida, l'italià ha anat a visitar a Ana Obregón acompanyat de la seva dona, María Palacios, que s'ha convertit en el seu principal suport després de la tràgica notícia.

Tornada a la rutina

«La vida segueix», tal com ha afirmat Joaquín Prat, i és per això que Alessandro Lequio ha volgut tornar al seu lloc de treball per intentar reprendre la normalitat, dins de l'enorme tragèdia que està vivint. «És un pas molt gran el que estàs fent i t'ho agraïm i ens alegrem que estiguis aquí», li han dit els companys.

La mort del seu fill ha suposat un autèntic cop per tots els seus companys d''El programa de Ana Rosa'. La mateixa presentadora ha volgut ser present a la tertúlia de cor, per estar a prop de Lequio i comentar tot el que ha passat a 'Supervivientes'. «Us veia», els ha dit als seus companys, sense voler entrar en el tema del seu fill

Alessandro també ha parlat sobre un dels temes de moment, la trama que envolta José Antonio Avilés. L'exparella d'Ana Obregón ha tornat amb tota la il·lusió del món, i fins i tot s'ha mullat sobre el guanyador del programa, dient que Ana María Aldon és la seva preferida.

Alessandro Lequio ha volgut donar les gràcies al seu equip després de les paraules d'agraïment i d'ànim d'Ana Rosa. Ha estat en aquest mateix instant en què s'ha vist a l'italià visiblement emocionat.