IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

El retorn de María Teresa Campos a televisió, amb un documental del cantautor Juan Pardo

María Teresa Campos ha reaparegut a Mtmad de la mà de la seva néta Alejandra Rubio i ha explicat el seu pròxim projecte

Maria Teresa Campos torna a la petita pantalla en un documental homenatge al cantant Juan Pardo
Maria Teresa Campos torna a la petita pantalla en un documental homenatge al cantant Juan Pardo | TELECINCO

Si alguna cosa té clara la presentadora María Teresa Campos, és que de moment, no es vol jubilar. Fa dos anys, la presentadora desapareixia del panorama televisiu en tancar el programa que havia presentat durant tant de temps: ‘¡Qué tiempo tan feliz!’.

 

Des de llavors, molts especulen amb el seu retorn a la televisió, ja que com ella ha manifestat durant molt de temps, no té intenció de parar: «Jo sé que tinc edat de jubilar-me, però no em ve de gust perquè he fet tantes coses a la meva vida que m’agradaria tancar la meva carrera de la manera que l’he de tancar», manifestava la Campos en una entrada telefònica a ‘Sálvame’.

L’última vegada que se la va veure en un acte públic va ser el passat febrer, en l’acte de presentació del llibre de Risto Mejide. Allí, en ser preguntada pel seu retorn a la televisió, ella va respondre: «Jo ara sóc la reina de la meva casa». Aquest mes de març a més a més, s’ha sabut que Mediaset ha decidit no renovar el contracte que mantenia amb ella.

 

 

La seva aparició a Mtmad

A causa de tot això, la matriarca de les Campos s’ha volgut pronunciar davant del rebombori que està causant la seva marxa de la televisió i ha aparegut al canal de la seva néta Alejandra Rubio a Mtmad per anunciar que participarà en un reportatge en homenatge al mític cantant Juan Pardo.

A Mtmad, la filla de Terelu Campos explica amb pèls i senyals com és el seu dia a dia com a ‘influencer’ i l’hem pogut veure acompanyada de la seva parella en diverses ocasions o també de la seva mare Terelu, amb qui ha compartit una entrevista molt especial amb motiu de la intervenció quirúrgica a la qual va ser sotmesa pel càncer de mama que pateix.

 

 

L'última en aparèixer ha estat la seva àvia, coneguda com la ‘reina de la televisió’, Maria Teresa Campos, qui ha aprofitat per fer un 'tour' per la seva casa de la mà de la seva néta, i així ensenyar als espectadors cada racó de la seva mansió.

 

María Teresa Campos amb la seva néta a l'últim vídeo de la 'influencer' a Mtmad
María Teresa Campos amb la seva néta a l'últim vídeo de la 'influencer' a Mtmad | Mtmad

 

 

 

Participarà en un homenatge a Juan Pardo

En el seu recorregut, Alejandra li va preguntar per certs objectes que semblaven tenir una importància especial, com per exemple, un quadre, que era un retrat de la presentadora pintat en blanc i negre, i que va realitzar Juan Pardo com a regal per María Teresa, ja que el cantant, des que s’havia retirat, havia decidit dedicar el seu temps a la pintura, que era una de les seves passions. «Aquest és el quadre que em va fer Juan Pardo. Ara faran un documental sobre la seva vida i jo rodaré alguna escena».

 

María Teresa Campos té un quadre pintat pel cantant Juan Pardo
María Teresa Campos té un quadre pintat pel cantant Juan Pardo | CEDIDA

 

El quadre en qüestió va ser entregat pel mateix Juan Pardo a la presentadora, en una entrevista que aquesta li va realitzar al programa ‘¡Qué tiempo tan feliz!’, després que el cantant hagués estat una dècada sense aparèixer pels escenaris. Maria Teresa Campos doncs, tornarà a la televisió amb una reaparició molt especial gràcies a aquest documental.

 

Comentaris

envia el comentari