App GRATIS:

📱Les teves notícies preferides ara a un click, baixa't gratis l'App de Catalunya Diari clicant aquí. T'ESPEREM!

El retorn d'Alexia Rivas a televisió és imminent

Les últimes informacions així ho indiquen

Fotografia d'Alexia Rivas publicada al seu compte d'Instagram el 20 d'abril de 2020
Alexia Rivas tornarà molt aviat a televisió | Instagram

  

Alexia RivasTelecinco SocialitéMerlos PlaceAlfonso Merlos

Aquest escàndol la va convertir en notícia i li va causar tant estrès que va patir ansietat. D'aquí que la jove rebés la baixa mèdica i es veiés en la necessitat d'allunyar-se la televisió. No obstant això, sembla que el seu retorn és imminent.

Nova marxa professional d'Alexia Rivas

Diferents mitjans, com 'Jaleos', han revelat que Alexia està molt a prop de tornar a la feina després d'estar recuperant-se de forma favorable. I no només això, la seva tornada no serà en qualitat de reportera. En concret, hi ha rumors que vénen a indicar que podria ser que es convertís en una de les participants estrelles d'un nou reality. Així, s'estudia que podria passar a formar part d'un dels que Telecinco presenta a partir del mes de setembre.

Així, augmentaria la seva fama i això podria fer que després passés a convertir-se en col·laboradora i comentarista de formats de telerealitat en aquesta cadena. D'aquesta manera, seguiria les petjades de figures com Ares Teixidó o fins i tot Irene Junquera, que van participar a 'GH VIP'.

No obstant això, cal no oblidar que Alexia Rivas serà difícil que, en principi, pugui col·laborar en algun dels programes de 'La Fábrica de la Tele'. El motiu? Que ha emprès accions legals contra aquella per les informacions que sobre la seva persona es van abocar a 'socialité'. I és que, segons va manifestar mitjançant comunicat, van realitzar comentaris «inequívocament injuriosos o vexatoris, atacant el meu honor, la meva integritat moral, la meva imatge i la meva reputació».

De moment, aquesta és la informació que s'estudia sobre el retorn de la jove a la televisió. No obstant això, caldrà esperar per veure com es materialitza.


Comentaris

envia el comentari