Els actors de 'Ventdelplà' es retroben nou anys després per recordar Txume

Han volgut retre homenatge a en Txume, un company que va morir fa uns mesos

Els actors i equip tècnic de 'Ventdelplà' es retroben deu anys després
Els actors i equip tècnic de 'Ventdelplà' es retroben nou anys després | Twitter (@CarlosCuevas44)

Han passat 9 anys d'ençà que TV3 emetia l'última temporada de 'Ventdelplà', la mítica sèrie que tenia enganxats a molts espectadors una nit a la setmana. Aquest passat dissabte, 28 de setembre, actors i equip tècnic s'han retrobat a Breda, el municipi gironí que donava vida al fictici poble de Ventdelplà. 

La sèrie televisiva tenia com a protagonista a la gran Emma Vilarasau, la Teresa, una doctora que fugia de la gran ciutat perquè el seu marit la maltractava i trobava refugi al poble de Ventdelplà acompanyada dels seus dos fills la Isona, interpretada per Georgina Latre, i el Biel, un menut Carlos Cuevas que començava a fer els seus 'pinets' com a actor. Així com Nao Albert que també començava a fer-se un lloc en el món de la interpretació encarnant al Martí Estelrich, el fill de David Estelrich, interpretat per Ramon Madaula.

A banda dels citats anteriorment, també van aparèixer rostres coneguts com el d'Anna Barrachina, Pep Cruz, Marc Cartes, Miquel Gelabert, Pau Roca i Jordi Martínez, entre d'altres. La sèrie dramàtica creada per Josep Maria Benet i Jonet, que va durar set temporades, entre el 14 de febrer de 2005 i el 17 d'octubre de 2010, va guanyar el Premi de l'Acadèmia de la Televisió a millor programa autonòmic de ficció el 2007.

Un retrobament especial

Nou anys després els membres de l'equip han tornat plegats a Breda per «brindar pel Txume» indicava Carlos Cuevas a través de les xarxes socials. Txume, Jaume Viader, perdia la vida ara fa uns mesos, als 45 anys, víctima d'una malaltia. Viader va ser el tècnic de so de 'Ventdelplà'. 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari