YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Vídeo: Màxima tensió en la trobada més esperada de 'Supervivientes'

Gloria Camila va respondre amb ironia sobre el famós pijama que li va robar Sofia

Sofia Suescun al plató de Telecinco
Sofia Suescun assisteix al plató per defendre al seu germà Christian Suescun a 'Supervivientes' | TELECINCO

La gala d’ahir de ‘Supervivientes’ va donar molt joc, i és que no només existeixen possibles conflictes entre els participants del 'reality' a l’illa d'Hondures, sinó també entre els familiars defensors dels concursants que es troben al plató de Telecinco, i això Jorge Javier ho sap esprémer molt bé.

Així doncs, es trobaven ahir en el mateix plató de ‘Supervivientes’ Sofia Suescun i Gloria Camila, dues enemigues declarades que venien a defensar el seu germà Christian Suescun la primera, i a Ana María Aldón la segona, que és la dona del seu pare. 

Kiko Jiménez, el motiu dels seus retrets

El motiu de la mala relació entre ambdues és que Gloria Camila resulta ser l’ex de l’actual parella de Sofia, Kiko Jiménez, qui va mantenir una relació sentimental de quatre anys amb Gloria Camila, i a qui va acabar deixant per anar-se’n amb Sofia Suescun, provocant des d’aleshores retrets continus entre ambdues en programes de televisió del cor.

Amb aquesta situació sobre la taula, Jorge Javier, a qui li encanta generar conflicte, va decidir provocar un moment tens entre elles, preguntant si es coneixien, a la qual cosa elles van contestar negativament. Tot i això, l’ambient en aquells moments es podia tallar amb un ganivet, i el presentador va aprofitar l’ocasió per posar el dit a la ferida i preguntar a Gloria Camila pel famós pijama que li havia robat Sofia, a la qual cosa Gloria va contestar amb ironia i elegància que li regalava. 

 

 

Per la seva banda, Sofia Suescun va contestar de manera molt ferma que ella no tenia res en contra de Gloria Camila, calmant així les aigües i donant a entendre que ve sense ganes de barallar-se per aquest tema.

També et pot interessar...

 

Comentaris

envia el comentari