'Supervivientes'

Reunió inesperada entre Paolo Vasile i Cristina Cifuentes

L'italià ho està intentant tot per aconseguir la presència de l'expolítica a 'Supervivientes 2020'

Telecinco no es dóna per vençut en el seu intent d’aconseguir que Cristina Cifuentes sigui la participant estrella de l’edició d’enguany de ‘Supervivientes’. Encara que en un principi, el fitxatge de l’expolítica va ser rebutjat per ella,  la productora segueix intentant-ho tot i està disposada a utilitzar totes les armes possibles per aconseguir el seu objectiu, de la mateixa manera que ho va fer en l’edició anterior amb el fitxatge d’Isabel Pantoja. 

Aquest cop, Antonio Vasile s'està focalitzant en aconseguir que Cristina Cifuentes participi en el ‘reality’, conscient del rebombori mediàtic que suposaria el seu fitxatge. Encara que ella mateixa ja va explicar públicament que va rebre una oferta que va descartar perquè no estava interessada a realitzar aquest tipus de programes de televisió, ara, les coses podrien canviar amb  la sucosa oferta que Paolo Vasile li ha proposat en persona.

 

Paolo Vasile tira pel dret i es reuneix en secret amb Cristina Cifuentes

Segons recull ‘El Confidencial’, Paolo Vasile hauria decidit fer les coses pel seu compte i reunir-se en privat ahir mateix amb Cristina Cifuentes, una trobada que va tenir lloc a l’Hotel Eurobuilding de Madrid, i en la qual l’hauria intentat convèncer personalment oferint-li una quantitat econòmica molt superior a la primera oferta, la qual l’expresidenta de la Comunitat de Madrid hauria escoltat amb moltíssima atenció.

Aquesta seria l’última carta que li queda a Vasile per aconseguir convertir l’expolítica en la nova estrella de Telecinco, i fonts que van presenciar la reunió asseguren que la nova oferta proposada per l'italià contenia molts zeros. Cal recordar que l’oferta inicial que va rebutjar Cifuentes, consistia en un sou de 45.000 euros setmanals per estar a l’illa d’Hondures i la posterior col·laboració en programes de la cadena fets especialment per a ella, estratègia que ja va funcionar l’any passat amb la famosa cantant Isabel Pantoja.

 

També et pot interessar...