Primer pla de Fani, concursant de La isla de las tentaciones i La última tentación

Surt a la llum el dineral que ha guanyat Fani per anar a 'La última tentación'

Fani hauria guanyat una veritable dinerada per participar a 'La última tentación'

Fa unes setmanes, es va estrenar 'La última tentación' a Telecinco tenint com a protagonistes, entre d'altres, a Fani i Christofer. La parella va decidir tornar al programa que els va separar, ja que ella li va ser infidel amb Rubén. No obstant això, ara han tornat de nou i disposats a demostrar que han superat el passat.

Tot i que la fama potser ha sigut el motiu perquè no dubtessin tornar a participar, sembla que també ha influït molt la dinerada que li han pagat a la jove. De fet, els rumors indiquen que ha cobrat una quantitat superior als 30.000 €.

La dinerada que ha cobrat Fani Carbajo per anar a 'La última tentación'

Carbajo, com ja va succeir en la primera edició de 'La isla de las tentaciones', no està deixant indiferent a ningú al nou programa. I és que ha tornat a enganyar Christofer. En concret, ho ha fet després de besar-se apassionadament amb Julián a la piscina.

Aquesta circumstància ha provocat que al plató se l'hagi atacat de manera contundent per part de diversos col·laboradors. És més, el més ferm va ser Kiko Matamoros a l'hora de dir: «Per respecte a aquest senyor que ja ha estat víctima de les seves actuacions, no ho hauria d'haver repetit».

Aquest comentari va fer que la tia de la concursant respongués: «Veig aquí hipocresia i falsa moral. Tu ets indigne de parlar i dir aquestes paraules perquè tu has viscut el mateix. No és normal la hipocresia que tens perquè ja sabem que tu també has enganyat a les teves parelles».

Davant aquestes paraules, Kiko va dir: «Saps quina és la diferència? Una molt clara. En la mesura del possible, sempre que cometia una infidelitat procurava que no s'assabentés ni la meva ombra per respecte a la meva parella i els fills».

Això va provocar que la mateixa concursant, que estava en una sala annexa al plató, decidís intervenir per carregar contra Matamoros, dient-li: «Col·laboradors com ell són els que tenen més a callar. Tots han fet el mateix i pitjor».

Matamoros no s'ha quedat callat i li va respondre revelant la dinerada que Fani ha guanyat al programa: «Jo no he fet res davant de les càmeres. Quan em donin 50.000 € per anar, m'ho pensaré, així que tu a la teva».

D'aquesta manera, va deixar entreveure que la jove hauria percebut un sou increïble. Això sí, es desconeix si aquest és real, encara que el col·laborador sembla que ho ha afirmat amb vehemència.

Davant d'aquesta dada, l'al·ludida no ha desmentit ni ha confirmat res, sinó que ha escollit per mantenir-se en silenci. No obstant això, de ser veritat aquesta quantitat, està clar que el programa va apostar fort per ella. Així mateix, des de Telecinco tampoc s'ha dit res al respecte.

Fani, peça indiscutible de 'La última tentación'

Si el 'reality' ha pagat aquesta elevada xifra a la concursant, és perquè va considerar que donaria molt de joc. I en efecte, ho està fent. I és que, de manera inqüestionable, s'ha convertit en protagonista de la nova edició.

De nou, Fani està generant enrenou pel seu notable acostament amb Julián i perquè ha tornat a ser-li infidel a la seva parella, a qui se li ha vist patir malgrat que encara no coneix que la seva noia ja s'ha besat amb el temptador.

Per aquest motiu, promet molt la pròxima trobada que la parella tindrà en la següent entrega. I és que és curiós conèixer la manera en què Christofer reaccionarà a l'hora de veure les imatges dels dos. Així tot, la presència de Fani, a la fi, sí que està sent rendible.