Rocío Flores en directe a 'El Programa de Ana Rosa' el 9 d'abril de 2021

Revelen l'advertència de Rocío Flores al director de 'Supervivientes': «Vigileu amb mi»

La filla de Rocío Carrasco es permet el luxe de vetar als seus companys de televisió

Rocío Flores s'ha definit com la gran víctima de Rocío Carrasco, la seva mare. No obstant això, gràcies al documental 'Contar la verdad para seguir viva', hem pogut veure que realment no és un àngel.

En els últims mesos, Rocío Flores ha al·legat que treballa com a col·laboradora de 'realitys' i que no vol parlar sobre la seva vida privada. Ara bé, sempre que pot parla de la seva família i escombra cap a casa defensant al seu pare. 

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Aquesta passada nit de dimecres, Rocío Flores ha esclatat al plató de 'Superviventes: Tierra de nadie' i no ha pogut evitar plorar. Assegura que no li és fàcil defensar a Olga Moreno perquè no deixa de parlar de la seva família.

És més, hi ha molta gent que la posa en dubte. Aquest és el cas del Maestro Joao, que està fart del victimisme de Rocío Flores

Rocío Flores s'ha sentit traïda per Joao i ha decidit encarar-se amb ell. L'ha titllat de fals i l'ha acusat de criticar-la constantment a les xarxes socials. A més, Rocío s'ha dirigit a la direcció del programa per advertir que no permetrà que ningú la vacil·li en directe.

I per si no n'hi hagués prou, ha assegurat que el regidor del programa veta els aplaudiments del públic quan són per a ella. Tanmateix, això no és cert, ja que només ha aplaudit una senyora. L'escena en general ha estat grotesca i Rocío s'ha vist sense suport.

La filla d'Antonio David Flores confiava en el suport del presentador, però Carlos Sobera s'ha cansat de les exigències de la col·laboradora. Així doncs, ha defensat a Joao i ha demanat que Rocío deixi els seus problemes fora del plató.

Després d'aquest altercat, fora de càmeres va passar una cosa que Kiko Hernández ha volgut explicar a 'Sálvame'.

En acabar el programa, Rocío Flores va dirigir-se cap als responsables de 'Supervivientes' per advertir que vigilin amb ella, que podria deixar el programa.

Propietària i senyora de Telecinco

És curiós que algú que acaba de començar en el món de la televisió ja tingui aquest poder i es pugui permetre el luxe de vetar i condicionar el contingut dels programes. Flores creu que pot controlar els platós, però realment s'està guanyant molts detractors.Ha intentat recular en 'El programa de Ana Rosa', demanant perdó, però ningú es creu el seu discurs. Els espectadors ja la coneixen, i els col·laboradors s'han adonat que és indefensable.