Rocío Carrasco

Revelen on és la desapareguda Rocío Carrasco

Han sorgit molts rumors respecte al fet que no surti a la televisió

Després de l'èxit de la seva sèrie documental, Rocío Carrasco es va convertir en defensora de l'audiència de 'Sálvame'. Un càrrec que va exercir només setmanes, ja que van arribar les vacances. I després d'això, només ha tornat una vegada al programa de Telecinco.

Des de llavors està absolutament desapareguda de la televisió, i això ha donat lloc a que sorgeixin molts rumors. Es diu que s'ha tornat a 'refugiar' a casa i fins i tot s'especula que la docusèrie no tindrà continuació. Sembla, però, que cap d'aquests xafardejos és cert.

És el diari 'ABC' el que ara ha revelat on és Rociíto.

Rocío Carrasco i una infinitat de rumors sobre ella

Com hem esmentat, s'han fet moltes especulacions arran de l'absència de Rocío a 'Sálvame'. Així, per exemple, s'ha establert que el fet que el programa estigui baixant en audiència l'ha afectat. Sí, que s'esperava que ella la remuntés i, en no ser així, la continuïtat de Rociíto al programa ha quedat en l'aire.

Un rumor que no és totalment cert, ja que l'última vegada que Carrasco va acudir a l'espai de les tardes va obtenir un bon recolzament dels espectadors.

De la mateixa manera, s'ha arribat a dir que la segona part de la seva docusèrie podria ser que no arribi a veure la llum. El motiu seria que Telecinco i la productora, La Fábrica de la Tele, no volen més problemes. I menys encara després que l'ex d'ella, Antonio David, hagi guanyat el judici pel fet que la cadena l'acomiadés després de l'emissió del documental.

És més, els que han donat aquesta última informació creuen que en aquesta postura també ha influït el fet que els Mohedano vulguin actuar. Sí, que, sent coneixedors que aquesta segona temporada versarà sobre ells, estiguin disposats a interposar les demandes que siguin necessàries.

Tots aquests rumors han propiciat que s'hagi arribat a afirmar que Rociíto ha tornat a 'refugiar-se' a casa seva, allunyada dels mitjans.

Ja se sap on és Rocío Carrasco

Davant de totes les especulacions exposades, hi ha un diari que ha volgut conèixer la realitat de la filla de la Jurado. I aquest ha estat 'ABC'.

Tal com ha publicat, ha parlat amb persones de l'entorn de Rociíto per a saber on és i què fa. Aquestes fonts han sigut molt clares: està totalment centrada en la preparació de la segona part de la docusèrie.

Vaja, que no està tancada a casa.

Està treballant molt en l'esmentada producció. Aquesta, titulada 'En el nombre de Rocío', es preveu que es comenci a emetre a la tardor. Això sí, encara no s'ha indicat la data exacta.

Pel que sembla, amb aquesta segona part Carrasco vol deixar les coses clares i presentar totes les proves pertinents. Considera que d'aquesta manera que no hi haurà cap dubte respecte al que expliqui. Sí, que quedarà palès que diu la veritat i que la seva família materna no s'ha portat bé amb ella.

Fonamentalment, quedaran en evidència els Mohedano mitjançant els diaris de la cantant i una altra documentació de valor, entre la qual hi ha, pel que es veu, un testament previ que 'la més gran' va escriure abans del definitiu.

'ABC' ha fet callar un altre rumor. Ha donat a conèixer que la productora en cap moment ha pensat rescindir el contracte amb Rocío. Estan encantats amb ella, amb el projecte en el qual estan treballant i amb la feina que fa a 'Sálvame'.

Vaja, que, per més que a alguns els molesti, tindrem Carrasco per estona.