Anabel Pantoja al plató de 'Sálvame'

Revelen els ingressos digitals d'Anabel Pantoja: Guanya més de 25.000 euros al mes

Un expert en xarxes ha revelat els ingressos que genera Anabel Pantoja mitjançant Instagram

'Sálvame' ha dedicat la tarda d'avui a Anabel Pantoja, la col·laboradora més emergent de les tardes de Telecinco. Concretament, ahir es va estrenar 'Anabel, al desnudo', la sèrie documental de la neboda d'Isabel Pantoja, que té com a objectiu descobrir el fenomen social que mou la jove.

En aquest documental s'ha detallat amb molta precisió la manera d'actuar d'Anabel, el que guanya i la identitat pròpia que aconsegueix amb les seves accions. En aquest especial ha aparegut l'expert en xarxes socials José Noblejas, que s'ha atrevit a quantificar els ingressos d'Anabel. En concret, ha afirmat que la col·laboradora està guanyant molts més diners a les xarxes socials que amb les aparicions que fa a la televisió.

Una dada que diu molt d'ella i que ha aconseguit monetitzar la seva fama amb campanyes publicitàries, fotografies i contingut exclusiu que comparteix a les xarxes socials. El professional de l'entorn digital ha afirmat que Anabel Pantoja és la Kardashian espanyola, comparant l'èxit de les germanes amb el moviment que està desenvolupant la col·laboradora.

L'expert ha assegurat que actualment Anabel guanya uns 25.000 euros mensuals, a part dels ingressos que rep per treballar a 'Sálvame' i en altres programes de Telecinco. Una quantitat a la qual s'associen viatges, sopars i l'assistència a esdeveniments exclusius on és convidada la tertuliana. Un privilegi que se li concedeix per tenir en l'actualitat més d'un milió i mig de seguidors a Instagram.

Una xifra que supera per cinc el nombre de seguidors que té Pedro Sánchez, el president del govern espanyol. No obstant això, Anabel desmenteix que estigui guanyant aquestes xifres cada mes gràcies a la feina que fa a les xarxes, però potser ho nega per temes de seguretat o simplement per modèstia. El que tothom es pregunta és si aquesta bona ratxa es mantindrà en el temps i si la jove tindrà cap a l'hora d'administrar tota aquesta fortuna.

A la docusèrie, els experts també es pregunten si Pantoja serà capaç de mantenir els seus negocis a les xarxes si algun dia deixa de sortir a la televisió. I és que en el passat, altres col·laboradores com Raquel Bollo o Rosa Benito van intentar deixar la televisió i viure d'altres coses.

Però quan el públic les va anar desvinculant del mitjà, els seus ingressos van començar a baixar i fins i tot van haver de liquidar els negocis que tenien a les xarxes perquè havien caigut en ruïna.

Després, totes dues van intentar tornar a la televisió per a intentar recuperar la fama que els van donar els platós de Telecinco i que elles mateixes havien repudiat en creure que la petita pantalla els havia fet més mal que bé. Pertànyer a 'Sálvame' no és gens fàcil, però els que ho han provat saben que estar en una cadira del programa et posiciona en un lloc de poder.

El que està clar és que Anabel ja no és la neboda de ningú i si té fama és gràcies a ella mateixa. En el documental fins i tot s'ha afirmat que estem en un moment en què la col·laboradora passa a ser en un primer pla. I a la seva tieta, Isabel Pantoja, ara li tocarà estar darrere d'ella.

Els plans d'Anabel Pantoja

Anabel Pantoja no té por a l'èxit i ha dit que si algun dia s'acaba tot això, té un segon pla que li permetria seguir vivint bé. De fet, els seus companys de feina afirmen que és una formigueta i que, de moment, està gestionant molt bé la seva fortuna.