IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Revelen la malaltia que pateix una famosa de 'La isla de las tentaciones'

Pateix febrades molt sovint, es troba molt cansa i nota que la seva salut no és l'adequada

La repercussió mediàtica de Susana Molina, exguanyadora de 'Gran Hermano' i actual concursant de 'La Isla de las Tentaciones' amb la seva parella Gonzalo, sembla que està més viva que mai. 

Després de passar uns anys bastant desapercebuda pel món televisiu, ara la popularitat de l'andalusa ha tornat a créixer després de posar a prova la seva relació amb el que també fou concursant de la mateixa edició del programa de Telecinco.

L'alerta dels seus seguidors

Aquesta popularitat, de moment, sembla que li està servint per a alguna cosa més que per a tornar a tenir presència als diferents platós de televisió. De fet, és possible que els seus seguidors puguin ajudar-la amb un problema de salut que cada dia preocupa més a la jove. Tal com ella va explicar a través de les xarxes socials, té pendent anar al metge perquè pateix febrades molt sovint, es troba molt cansada i nota que la seva salut no és l'adequada.

Davant aquesta confessió innocent de Susana, han estat moltes les persones i especialistes que s'han posat en contacte amb ella per alertar-la de la seva possible malaltia: tiroides. I és que, tal com es pot llegir en alguns dels comentaris, els símptomes que té són els mateixos que manifesten les persones que tenen aquest problema endocrí.

La inflamació del coll la delata

A més a més, ella també presenta una inflamació a la zona de la gola que fa que les alarmes saltin encara més. Finalment, Susana ha volgut tranquil·litzar a totes les persones que s'han preocupat per ella i, després d'acceptar que tal com li han escrit els símptomes podrien relacionar-se amb un problema de tiroides, ha comunicat que ja s'està posant en mans dels especialistes pertinents. Mentrestant, els seus seguidors podran seguir el seu pas per 'La Isla de las Tentaciones', programa que s'ha convertit en el gran descobriment televisiu de 2020.

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari