YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Revelen què va dir en àrab Tom a Melyssa a 'La isla': «Molt greu»

Va succeir a la foguera de confrontació

Melyssa i Tom durant la seva participació a 'La isla de las tentaciones'
Tom ha carregat durament contra Melyssa | Telecinco

Sense cap dubte, Tom i Melyssa van ser els màxims protagonistes del programa d'ahir a la nit de 'La Isla de las Tentaciones'. Es van tornar a veure les cares a la foguera de confrontació, després que ella conegués que el seu nòvio li ha estat infidel. El retrobament tan sols va servir per retreure's coses i atacar-se, fins i tot ell va ofendre la noia. Ho va fer amb unes paraules en àrab que ara ha traduït '20 minutos'.

La tensa foguera de confrontació

Melyssa, després de conèixer que Tom s'havia fet un petó amb Sandra, va decidir veure's amb ell. Per això, va demanar al programa si es podien trobar a la foguera de confrontació perquè li expliqués el que havia passat. El jove va acceptar retrobar-se amb la que fins a aquest moment era la seva xicota.

La salutació va ser freda i la tensió era notable. Melyssa mostrava nerviosisme i ràbia, una ràbia que es va anar incrementant quan va poder veure que el seu noi havia anat molt més enllà amb la soltera. En concret, va ser testimoni de com havien mantingut relacions sexuals. Això, sense passar per alt que també va descobrir que ell, mentre la coneixia a ella a 'MYHYV', es va fer un petó amb Liseth, encara que ho havia negat.

Tot això va fer que Melyssa esclatés i li tornés l'anell de promesa que li havia regalat: «Em fas fàstic. Ets la pitjor persona que conec. T'has posat al llit amb ella. Porc. Porc de merda. Com has pogut? T'has quedat a gust, Tom?». Ell va respondre dient que «no em penedeixo d'haver-ho fet. Em penedeixo d'haver-te fet mal, però no que passés». Això sense passar per alt que també va intentar justificar-se, dient: «Et diré una cosa: amb tu no era feliç. Estàvem feliços? Cada dos o tres dies em volies enviar a la merda».

Melyssa i Tom cara a cara a la foguera de confrontació de 'L'Illa de les Temptacions'
La foguera va ser molt tensa entre Melyssa i Tom | Telecinco

Tom esclata

Aquestes paraules i l'actitud d'ell van ofendre encara més la jove, que cada cop estava més cabrejada. Tant és així, que no el deixava parlar i tota l'estona posava en qüestió si quan ell desapareixia en el seu dia a dia era per la seva mare. Finalment Tom es va aixecar irat del seu seient i va marxar de la foguera, dient en àrab: «Tfu, allah yanial tabon diamak», unes paraules que, segons ha traduït '20 minutos', signifiquen «Em cago en la teva put... mare».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tom abandona la foguera enfadat # LaIslaDeLasTentaciones7

Una publicació compartida per L'Illa de les Temptacions (@islatentaciones) el

Així va respondre el jove a la tensa situació, amb mala educació i perdent els nervis.  No obstant això, després d'uns minuts allunyat de la foguera, va decidir tornar. I ho va fer per dir-li: «Posaré punt final. No estic feliç amb tu. Estava molt enamorat de tu. Però el dia que vas arribar a la vila va ser el dia que vaig fer un clic. No volia més això. Amb tu no soc jo. No era feliç».

Després de tot el succeït, la jove va prendre una ferma decisió: posava punt final a la seva participació a 'La Isla de las Tentaciones'. Ho va fer marxant sola, sense Tom, dient: «Me'n vaig sola. Vull marxar amb la meva família. Vull resguardar-me amb les persones que m'estimen de veritat. Me'n vaig amb el cap molt alt i orgullosa de mi». Això sí, abans de marxar va dedicar unes últimes paraules a Tom: «Tot el que no m'has valorat tu, ja ho faig jo (...) Que et vagi molt bé la vida. No tornis a escriure'm ni a buscar-me».

Tom va intentar mantenir les bones formes i quan Melyssa va marxar no va poder evitar plorar. Això sí, ara ha de prendre una decisió: marxar sol del programa o continuar la seva aventura amb Sandra a 'La Isla de las Tentaciones'. No obstant això, tot sembla indicar que opta per aquesta segona opció.


Comentaris

envia el comentari