ÚLTIMA HORA

🚨 Pedro Sánchez: «No contemplo un confinament a Espanya»

Revelen quina és la principal font d’ingressos de Julio Ruz: la seva tieta Valvanera

El mateix familiar que ha assegurat aquest fet, afegeix que Ruz no va finalitzar els estudis i que té molts deutes

Cara a cara de María Jesús i Julio Ruz a 'GH DÚO'
Cara a cara de María Jesús i Julio Ruz a 'GH DÚO' | TELECINCO

Julio Ruz i María Jesús Ruiz continuen sent la parella televisiva del moment. Ja són moltes, de fet, les vegades que tots dos han participat en diversos programes de televisió per parlar de la seva relació, tot i que també és cert que, més enllà de les pugnes sobre la seva relació, se saben ben poques coses sobre la seva vida privada. Ara, però, la darrera informació que ha sortit a la llum promet trencar tota mena d'esquemes: qui manté Julio Ruz?

Mantenia Julio a María Jesús, o a l’inrevés?

Julio, preguntat per Sofía Suescun a la casa de ‘GH DÚO’, va assegurar que tenia diversos negocis repartits per la zona. En aquell moment, la seva exparella, María Jesús Ruiz, el va interrompre afirmant que el seu ex no havia treballat durant els dos anys que havien viscut junts, qualificant-lo com a dropo.

María Jesús Ruíz discutint amb Julio Ruz
María Jesús Ruíz discutint amb Julio Ruz | TELECINCO

 

«No diguis mentides, ‘Pinocho’. Però quin lloc de treball, si no has treballat des que vam començar a sortir junts! Que ensenyi quin contracte laboral té, cap. Es dedicarà a assessorar el bar... Aquest senyor, durant els dos anys que va estar amb mi, no ha treballat. Va venir a casa meva i vivia a costa meva» va afirmar la model que per acabar va afegir «jo no sé com es mantenia econòmicament, però vivia a casa meva i mai es llevava al matí per anar a treballar».

L’empresari, però, va contestar a la ex Miss España afirmant tot el contrari, i que fins i tot va ser ell qui li havia pagat tot en diverses ocasions i inclús li va pagar diverses hipoteques i la manutenció dels seus fills. El concursant va demanar públicament que es mostrés la seva vida laboral per desmentir totes aquestes acusacions que rebia.

Un familiar resol el dubte

La seva petició es va complir, i un familiar seu va aclarir tots aquests dubtes a la revista ‘El Español’. Segons aquest familiar, la principal font d’ingressos de Julio Ruz és la seva tieta Valvanera Ruz. «Ella és l’encarregada de donar-li tots els diners que necessita». Aquest mateix familiar afirmava que l’empresari havia invertit una part dels seus diners en un hotel rural que va haver de tancar perquè «no pagava a Hisenda i es devien molts diners a tots els treballadors».

María Jesus i Julio Ruz quan eren parella.
María Jesus i Julio Ruz quan eren parella. | EL ESPAÑOL

 

Aquesta informació confirma la versió de María Jesús Ruiz, que assegurava durant la discussió a la casa de Guadalix de la Sierra, que el seu ex mai havia matinat per anar a treballar. A més, el mateix familiar, afirma que l’empresari mai va acabar els seus estudis i que avui dia té molts deutes. «A María Jesús no la vol, només vol la televisió perquè és l’única manera d’ingressar. Desitjo que els diners que guanyi els utilitzi per pagar a Hisenda i a tota la gent que deu diners, que és molta».

La model passa per un mal moment

Sembla que María Jesús no s’acostuma a conviure a la casa de ‘GH DÚO’ amb la seva exparella. Els enfrontaments dins de la casa són continus i la model ha demanat en diverses ocasions la seva expulsió. «Jo pensava que podria suportar la convivència amb aquest home, però vull marxar. Amb aquest senyor no vull viure».


Comentaris

envia el comentari