YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Revelen com està Rocío Flores hores abans de les noves confessions de Rocío Carrasco

S'ha donat a conèixer a 'Viva la vida' per una persona que coneix a la jove

Igual que el diumenge passat, Rocío Flores estarà aquesta nit molt atenta al testimoniatge de la seva mare (Rocío Carrasco) a Telecinco. I és que, a partir de les 22 hores, s'emetran dos nous capítols de la sèrie documental que protagonitza: 'Rocío, contar la verdad para seguir viva'.

En els primers lliuraments la filla de Rocío Jurado va explicar el seu intent de suïcidi i va acusar de maltractament al seu exmarit i pare dels seus fills, Antonio David Flores.

Aquesta nit exposarà altres situacions conflictives amb qui va ser el seu espòs durant els seus dos embarassos. I, com és lògic, això no deixarà indiferent a la seva primogènita, de la qual s'ha donat a conèixer com es troba davant el que es narrarà.

José Antonio Avilés parla de l'estat de Rocío Flores

A 'Supervivents 2019', Rocío Flores va coincidir amb José Antonio Avilés, col·laborador de 'Viva la vida'. Van mantenir una amistat i després aquesta es va trencar per les mentides d'aquest, encara que sembla que van acabar solucionant les coses.

Precisament per aquest motiu, ahir en l'esmentat programa, el cordovès va donar a conèixer que havia parlat amb la jove. Per això, va exposar com es troba Rocío, hores abans dels nous lliuraments del documental de la seva mare.

En aquest sentit, va manifestar que «Rocío Flores està fotuda, molt fotuda». A això va afegir: «Va veure el documental de la seva mare i està molt malament». Així mateix va reconèixer que ell creu que la jove sabia que la seva progenitora estava malament psicològicament.

En aquest punt, la presentadora del programa (Emma García) va voler saber què va sentir la jove en veure a Carrasco sofrint pels seus fills. Davant aquesta qüestió, Avilés va respondre: «Jo et soc sincer i et dic que he estat tota la setmana parlant amb ella, però, evidentment, hi ha coses que jo no em sento autoritzat per a explicar-les».

Arremet contra Fidel

Sobre si vol i està disposada Rocío Flores a retrobar-se amb la seva mare, José Antonio va manifestar: «Ella ha dit públicament que seria més fàcil si Carrasco no tingués a aquesta persona al costat. M'ho va dir a 'Supervivientes'». Una declaració aquesta que feia esment clar al marit de Carrasco, Fidel Albiac.

D'aquesta manera, va quedar en evidència que la filla creu, igual que el seu pare, que la seva mare està 'controlada' per la seva actual parella. Tant és així que Antonio David, aquests dies, donava a conèixer que anava a prendre mesures contra Fidel. I és que considera que és el responsable que la seva ex hagi parlat mitjançant una sèrie documental.

Avilés recolza a Rocío Flores

De la mateixa manera, Avilés va deixar de manifest el seu suport a Rocío Flores, i per a fer-ho va arremetre contra Carrasco. Ho va fer dient: «El que ha viscut aquesta senyora es diu suposat maltractament, però el que ara la seva filla està vivint i al que la seva mare ha exposat a aquesta nena, com es diu?».

És més, va afegir: «Algú s'ha preocupat per saber com ha viscut la seva filla aquests vint anys? Perquè jo sí que puc dir que la seva filla els ha viscut molt malament. I la seva filla, fins al moment, no ha parlat del que ha viscut amb la seva mare o a casa de la seva mare».

En aquesta línia, el col·laborador de 'Viva la vida' va manifestar: «Rocío Carrasco estava i està malalta, però les persones que estaven al seu voltant no podien preocupar-se de com estava Rocío Flores i el seu germà? No es podia preocupar la persona que té ella al costat?».

Unes paraules aquestes que van ser rebatudes per Carmen Borrego. I ho va fer dient: «Avilés ha dit que Rocío Flores no volia acostament amb la seva mare per la persona que està al seu costat i ara pregunta això... Em sembla una contradicció. Si la nena no vol relació amb aquesta persona, com serà ell l'encarregat de saber com estan aquests fills?».

📲 ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.


Comentaris

envia el comentari