Revelen un dels secrets més ben guardats d'Isabel Pantoja

La cantant té previst aterrar de nou a Telecinco amb un programa d'èxit

Isabel Pantoja al plató de Telecinco

Isabel Pantoja te la mala costum de no tornar el vestuari | Cedida

Isabel Pantoja és una estrella i, ella, sap bé com brillar més i més. Després del seu polèmic pas per la darrera edició de 'Supervivientes', la popular cantant va decidir apartar-se durant un temps del focus mediàtic.

Ara, uns mesos després, torna per a quedar-se. I ho farà de la mà d'una de les apostes més fortes de Telecino per enguany: la primera edició espanyola del programa 'Idol Kids'. Concretament es tracta d'un programa per a nens, en el qual, els més petits de casa mostraran les seves aptituds de cant i damunt d'un escenari. Per a valorar-los, la cadena ha decidit comptar amb la participació de la Pantoja, la qual, debatrà sobre el talent dels participants junt amb Edurne i Carlos Jean.

Està previst que el programa s'estreni el pròxim 23 de març

En aquesta ocasió, el presentador del programa serà Jesús Vàzquez, qui torna després d'un temps apartat de les càmeres. Segons va anunciar el mateix presentador, està previst que el programa s'estreni el pròxim 23 de març i que el seu inici posi punt final a la sèrie 'Vivir sin permiso', protagonitzada per José Coronado.

Caldrà esperar per saber si el programa tindrà èxit, ara bé, Mediaset sap bé que la Pantoja és una aposta segura i que quan es fica davant d'una càmera el seu poder traspassa la pantalla. Cal recordar que, a més a més, la cantant està en plena promoció del seu nou tema 'Enamorate'.

Demanen que torni el que deu a la cadena

D'altra banda, tot i que tothom sap que la Pantoja és una de les estrelles més cotitzades de Mediaset, no compleix amb totes aquestes obligacions. Segons ha pogut saber la periodista catalana Pilar Eyre, la cantant no torna els vestits que li donen a la televisió. El vestuari dels presentadors, col·laboradors i diferents artistes el faciliten les marques com si es tractés d'un préstec.

«Com és normal, se li ha demanat diferents vegades que torni les desenes de vestits i complements que té al seu poder, però la resposta de la reina de la cobla és contundent: diu que a ella li van assegurar que es podia quedar amb tot el vestuari fet servir, i així ho ha fet». En aquest sentit, i segons fonts properes a la cadena, Mediaset està pensant a rebaixar-li el sou, restant-li l'import del vestuari.

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari