L'espectacular sou que guanya David Broncano a 'La Resistencia'

El presentador podria guanyar 6 mil euros per cada programa

Foto de David Broncano, presentador de 'La Resistencia', programa que s'emet a Movistar+
David Broncano guanya 6.000 per programa | Movistar+

L'humorista David Broncano s'ha anat guanyant un lloc a la televisió gràcies a 'La Resistencia', el programa que presenta a Movistar +. Les seves peculiars entrevistes a nombrosos famosos reconeguts arreu del país, on l'humor i la diversió són el pa de cada dia, han convertit l'espai de l'andalús en el punt de trobada de gent a l'altura de Piqué, el Gran Wyoming i inclús ha estat capaç de posar a ballar a la mateixa María Teresa Campos.

La popularitat que Broncano ha anat guanyant en aquests últims anys l'ha convertit en una de les estrelles de la cadena, que ha decidit renovar-li el contracte per dos anys més. En totes les entrevistes hi ha una constant —que es podria dir que és la norma del programa— i és que tots els convidats s'han de sotmetre a una de les dues preguntes més populars referides als diners que tenen al banc i al sexe, de les quals n'han d'escollir una. 

Víctima d'una de les seves preguntes

Ara, però, el presentador ha estat qui s'ha convertit en víctima d'una de les seves preguntes de manera involuntària. I és que el col·laborador de 'Cazamariposas', Rocco Steinhäuser, ha revelat el sou que Broncano guanya per cada programa realitzat. El passat dimarts 21 de gener, Rocco assegurava en directe que el presentador de 'La Resistencia' cobra 6.000 euros per cada programa, una suma que es convertiria en 96.000 euros mensuals, ja que cada setmana se'n fan quatre emissions. 

El fet que el col·laborador de 'Cazamariposas' hagi anunciat el desbaratat sou de Broncano en directe, suposem que no haurà agradat gaire al presentador, que sempre s'ha intentat mantenir al marge de contestar les seves preguntes estrella. De fet, Pablo Motos va aprofitar la presència de David a 'El Hormiguero' per saber quina quantitat de diners tenia al banc, una pregunta a la qual Broncano va respondre: «Menys de 600 mil i més de 500 mil». 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari