YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Revelen si els temptadors de 'La Isla' cobren per trencar parelles: els sous

Els diners i la fama que s'aconsegueix pel programa són el factor comú que impulsa parelles i temptadors a participar-hi

Les parelles de 'La isla de las tentaciones 3' a la platja durant el primer dia de concursLes parelles concursants de 'La isla de las tentaciones' guanyen uns 2.000 euros mensuals  | Mediaset

Tots els concursants de 'La isla de las tentaciones' tenen un objectiu en comú a l'hora d'acceptar la seva participació en el programa. Mentre que les parelles acudeixen per a descobrir que volen en la seva relació, els temptadors viatgen a República Dominicana amb la intenció de buscar l'amor. Però tots accepten la seva participació tenint en compte dues raons fonamentals: els diners i la fama que s'aconsegueix pel programa.

Es filtren els salaris dels concursants de 'La isla de las tentaciones'

'La isla de las tentaciones' moltes vegades és capaç de treure el pitjor dels concursants, que s'exposen les 24 hores del dia a mostrar la seva intimitat enfront de més de tres milions d'espectadors. Moments que en alguns casos arriben a ser molt vergonyosos, com la masturbació de Jesús que es va veure en l'última gala.

El programa està replet de conflictes, banyes i relacions íntimes que tenen un preu el desglossament del qual s'ha fet públic després de la revelació de Patricia Domínguez. La influencer va utilitzar el seu compte d'Instagram per a filtrar les quantitats de diners que li van oferir per participar en el reality, una proposta que finalment va rebutjar per motius econòmics, ja que «guanyava més a casa, sense abandonar el negoci de les xarxes socials».

A pesar que Patricia Domínguez no va trigar a esborrar l'stories on revela la informació confidencial, molts mitjans de comunicació ja s'havien fet ressò de la notícia. Més enllà de tenir les despeses de viatge, allotjament i dietes inclosos, els concursants del format de Telecinco reben un salari mensual la quantitat del qual augmenta al final en funció de la repercussió que tingui cada concursant.

El sou de parelles i temptadors

El salari mensual de les parelles que participen en la 'La isla de las tentaciones' ronda els 1.000 i 1.500 euros, és a dir, uns 2.000 per parella. Aquest és el salari mensual aproximat que han cobrat concursants com Fanny, Melyssa Pinto o Jesús.

El salari té aquest marge de 500 euros que pot variar en funció del caixet de les parelles. Per exemple, és probable que Lester i Marta Peñate hagin cobrat el màxim per la repercussió pública que ja tenia la jove després de participar en 'Gran Hermano' i per tractar-se d'una parella tan estable, amb més d'onze anys de relació.

Per part seva, els temptadors cobrarien un sou mensual molt similar a les parelles: uns 900 euros. Això és el que reben tots els solters independentment del protagonisme que tinguin en el concurs. No hi ha premis econòmics a majors per als solters que aconsegueixin la seva missió de trencar una parella. Tampoc és necessari, ja que la quantitat final augmenta en funció de la repercussió que hagi tingut el participant.

D'aquesta manera, els temptadors que han d'abandonar el programa abans d'hora només guanyen el salari mensual rebut, mentre que uns altres com Isaac Torres o Fiama aniran augmentant aquesta quantia al final del programa. Els debats i els programes especials, com per exemple els retrobaments gravats mesos després del final de l'edició, suposen una quantitat d'aproximadament 300 euros per capítol.

No obstant això, aquest tan sols és els diners que rebrien per la seva participació directa en el programa, ja que després d'acabar el concurs, tots solen anar encaminats a buscar la fama per a guanyar-se un buit en la graella televisiva o com influencers en xarxes socials.

Alguns dels exconcursants amb major repercussió, com Melyssa Pinto, poden arribar a percebre fins a 3.000 euros per publicar un post o protagonitzar campanyes publicitàries. També estan les bitlles en discoteques que en temps de pandèmia no són una opció, però suposen una important font d'ingressos per a aquesta mena de concursants, que poden rebre entre 1.500 i 3.000 euros per festa.


Comentaris

envia el comentari