Primer pla de Rocío Flores molt maquillada

Revelen què va dir Rocío Flores a la trucada a Telecinco per la sèrie de la seva mare

Rocío Carrasco va parlar de la seva filla al documental i ella es va posar en contacte amb els responsables després de l'emissió

Rocío Flores, filla de Rocío Carrasco, ha crescut envoltada de fama i de periodistes, però no havia tingut mai tanta popularitat com ara. Tots els seus passos són estudiats al detall i recentment han revelat un fet que marcarà un abans i un després a la seva carrera televisiva.

 

Suposadament, va fer una trucada a Telecinco que ha estat oculta fins ara, però cap secret pot ser etern.

Rocío Flores fa molt de temps que no té relació amb la seva mare Rocío Carrasco, concretament des del 2012, any fatídic per a la família. La jove, segons expliquen a Telecinco, va agredir brutalment Rociíto i des d'aleshores res no va tornar a ser el mateix. El documental 'Contar la verdad para seguir viva' va treure a la llum aquest terrible succés i la filla de Carrasco va prendre mesures.

Dues imatges de Rocío Carrasco.
Rocío Carrasco fa molt de temps que no té relació amb la seva filla Rocío Flores. | GTRES/LND 

Rocío Carrasco ha estat dues dècades en silenci, però ha decidit que havia d'explicar què li estava passant. Per aquest motiu va decidir protagonitzar una docusèrie, 'Contar la verdad para seguir viva', que l'ha convertit en una icona dins del feminisme. El dia que Telecinco va estrenar el primer episodi, la seva filla Rocío va trucar per enviar un missatge clar.

Carlota Corredera, presentadora i íntima amiga de Rocío Carrasco, ha revelat el contingut de la conversa secreta que va tenir la jove Rocío Flores. «El dia que es va estrenar el documental va trucar per fer una petició, bé, una exigència», explica la comunicadora gallega. La filla de Carrasco va deixar clar que no confiava en el testimoni de la seva mare i que seguiria al costat del seu pare Antonio David Flores.

Els directors pertinents van decidir no emetre la trucada perquè la neta de «la més gran» no es trobava en el seu millor moment. No volien fer públic un contingut que pogués ser un impediment per a una reconciliació futura. Ara, Carlota Corredera té clar que caldrà esperar força temps perquè la família enterri la destral de guerra.

Carlota Corredera revela el secret del documental

Carlota ha assegurat al programa 'Sálvame' que Rocío Flores es va posar en contacte amb la direcció de 'Contar la verdad para seguir viva'. «Va dir que no es creia res del que deia la seva mare i que no tenia cap sentiment cap a ella». Tot fa pensar que aquest secret marcarà un abans i un després a la trajectòria de Rociíto.

Rocío Carrasco, nova reina del feminisme, garanteix que està disposada a reconciliar-se amb la seva filla Rocío Flores, encara que ha de passar temps. Tot i això, la jove sembla no confiar en el seu testimoniatge per moltes proves que aporti i això podria ser determinant. És possible que Antonio David Flores, el suposat botxí, hagi aconseguit el seu objectiu.

Corredera pensa que Antonio David està darrere de tot el que ha passat i considera que ha maltractat mediàticament Rociíto. La justícia està estudiant aquestes acusacions i és possible que Telecinco rebi una demanda milionària d'aquí a uns mesos. L'única certesa és que la nova reina del feminisme cada cop és més lluny de la seva família.

Rocío Flores continuarà al costat d'Antonio David

Rocío Carrasco s'ha guanyat el suport de molta gent gràcies al documental 'Contar la verdad para seguir viva', però falta el més important. Rocío Flores no creu en el seu testimoni i assegura que seguirà al costat d'Antonio David Flores. Carlota Corredera ha revelat que la jove va trucar als directors durant l'emissió del primer capítol de la sèrie.

Carlota pensa que aquella trucada és força més important del que sembla. «Per a mi, això té molt de valor.  És la reacció quan escolta la seva mare 9 anys després», comenta al programa 'Sálvame'. La jove ha demostrat en privat i en públic que no confia en la veracitat del presumpte infern que ha patit Carrasco.