Primer pla de Carlota Corredera amb cara de circumstàncies

Revelen la veritable causa de l'acomiadament de Corredera: no és el que es pensava

Carlota Corredera feia tretze anys que treballava al longeu programa de Telecinco

Carlota Corredera és una de les cares televisives que més titulars acapara aquest 2022. A més de per ser una de les cares del programa estrella de la televisió (fins fa poc, almenys), és una de les periodistes més prestigioses de Mediaset.

Tot i això, a Carlota Corredera aquest mes de març no li ha portat bones notícies. L'acomiadament de la viguesa ha agafat tothom per sorpresa. Un cessament que arribava després de l'adeu de dos pesos pesants més de Sálvame, com són David Valldeperas i Alberto Díaz.

El cas és que la cúpula de la cadena va considerar que l'etapa de Carlota Corredera havia arribat al final després de 13 anys a Sálvame. És cert que la gallega no sortirà de la cadena, ja que està preparant un nou espai conduït per ella que li genera molta il·lusió.

Carlota Corredera
Carlota Corredera va ser acomiadada de 'Sálvame' fa una setmana | Mediaset

Carlota Corredera va viure aquest darrer any de forma molt intensa, tal com ella mateixa va reconèixer fa temps. Això sí, la defensa a ultrança sobre Rocío Carrasco durant l'emissió de la famosa docusèrie li va passar factura anímicament.

Carlota Corredera va ser acomiadada de Sálvame després de 13 anys

Molts van ser crítics amb ella, especialment els que formen la Marea Blava de suport a Antonio David, però la periodista viguesa va defensar sempre allò que li semblava just. La seva amiga havia decidit parlar i explicar tot el patiment que es va guardar per a si mateixa en els darrers 20 anys.

Muntatge fotogràfic de Rocío Carrasco i Carlota Corredera
A Carlota Corredera la va afectar la defensa de Rociíto | Catalunya Diari

Aquesta setmana, una de les seves companyes de la cadena i amiga, Terelu Campos ha parlat d'ella.

Ha aprofitat el seu post de Lecturas per esplaiar-s'hi i els possibles motius pels quals Carlota ha estat acomiadada. Terelu recorda, en primer terme, com ha estat la seva relació laboral.

«Carlota Corredera m'ha dirigit a Sálvame i al Deluxe i compartim plató a Las Campos. És una de les dones més entregada en tot el que fa. Estima la seva professió i està molt preparada per exercir-la», comença la filla gran de les Campos.

Les claus de la caiguda en desgràcia de Carlota, segons Terelu Campos

La col·laboradora de Viva la vida no escatima en elogis per descriure la seva amiga televisiva. «Quan s'ha posat davant d'una càmera tenia un coneixement tan gran del que era estar darrere que li ha sumat molt. Recordo que, quan jo presentava el Deluxe, em va trucar un dia».

«Petita, avui et faràs un 'poli', però no et pagaran. Doncs em vaig fer aquest 'poli'. Kiko Hernández em feia les preguntes i aquell moment ho recordo amb afecte», confessa.

Primer pla de Terelu Campos.
Terelu Campos, companya i amiga de Carlota a la televisió | Telecinco

A més, lamenta que s'hagi tingut una imatge des de fora diferent de la realitat de la seva amiga. «Sento que es forgés una imatge de Carlota que la pugui perjudicar, i en la seva passió pel que fa, potser no se la va entendre. Potser la gent ha sentit que ella s'ha pogut radicalitzar en alguns moments», prossegueix.

«La paraula correcta és passió per creure i lluitar pels drets de la dona que encara ens queden per aconseguir». Així defineix la bloguera de Lectures a qui va ser la seva directora en diversos programes de la cadena.

«Tant de bo la vida ens porti a tornar a trobar-nos en un mateix vaixell»

I és que Terelu confessa que amb ella «he viscut el seu enamorament pel seu marit, Carlos; el casament i el naixement de la seva filla. Sempre hem tingut molt bona connexió totes dues», expressa.

A més, la col·laboradora fa gala de l'admiració que sent per Carlota «com a professional, i m'he sentit respectada per ella. Estic segura que el públic la trobarà a faltar, perquè s'ho ha guanyat».

La tertuliana desitja que «el proper que faci l'ompli i li doni moments de felicitat, que estigui contenta i gaudeixi de la seva família. Tant de bo la vida ens porti a tornar-nos a trobar en un mateix vaixell, en un mateix projecte i en la mateixa aventura», conclou Terelu Campos.