El revés que deixa molt tocat Kiko Jiménez: la notícia que no hauria volgut escoltar

La mare de Sofia Suescun ha confessat a Leticia Sabater una de les seves majors preocupacions
Kiko Jiménez
Maite Galdeano no aposta per la relació entre la seva filla i Kiko Jiménez | Instagram

Maite Galdeano i Leticia Sabater han congeniat a la perfecció dins de 'La casa fuerte', el nou concurs de Telecinco. Tant és així que la mare de Sofia Suescun ha explicat a la cantant de 'La Salchipapa' un dels seus majors secrets, i és que sembla que Maite no està del tot contenta amb la relació entre la seva filla i Kiko Jiménez.

«El veig enamorat fins a cert punt»

La relació que s'ha forjat entre Maite i Leticia és de les que més expectació aixeca dins de la casa i de ben segur que donarà algun moment surrealista al concurs. Maite ha trobat en la musa eròtica del seu fill quan era adolescent a un dels seus majors suports, per la qual cosa no ha trigat a explicar-li les seves preocupacions més personals. 

Maite explicava que Kiko Jiménez és el noi pel qual «més enganxada» havia estat Sofia, i que conscient d'això, Kiko «se l'ha emportat al seu terreny». La mare de Sofia Suescun sent recels cap als sentiments de Kiko, i no està del tot segura que l'amor de la seva filla sigui igualment correspost. «Veig coses que em fan dubtar. Ell diu que també està molt enamorat, però amb tot el que ha passat a la tele tinc els meus dubtes. El veig enamorat fins a cert punt», confessava la de Pamplona. 

Maite Galdeano i Leticia Sabater
Maite Galdeano confessa les seves preocupacions respecte de Kiko Jiménez | Telecinco

Kiko se sent avergonyit d'ella

Fa uns dies es va produir un dels moments més tensos entre Kiko i Maite, quan l'ex de Gloria Camila va admetre a 'Sábado Deluxe' que moltes vegades se sentia avergonyit d'ella. Durant la conversa entre Maite i Leticia, la cantant no va dubtar a preguntar-li sobre les declaracions del seu gendre, per saber com s'havia pres ella les seves paraules. «Em va doldre molt que digués que li feia vergonya en alguns moments», va explicar Maite. 

Kiko Jiménez va poder veure les imatges al 'Deluxe', i no va voler generar més polèmica amb el que la seva sogra havia confessat. «Venint de la Maite... Almenys diu que estic enamorat», concloïa l'andalús.