Primer pla de Beth amb la mirada perduda

El revés que ha patit Beth, d''Operación Triunfo', el dia del seu aniversari

Beth Rodergas esperava celebrar els 40 d'una altra manera

Beth Rodergas, exconcursant d''Operación Triunfo', ha viscut un aniversari agredolç. La cantant catalana ha fet quaranta anys. Una celebració d'una data rodona que ha compartit a Instagram, on acumula més de 67.000 seguidors.

A la publicació hi ha un text en què confessa com ha viscut el seu aniversari i què li hauria agradat fer però no ha pogut. L'escrit ha sorprès molt els seus fans, que li han donat suport.

La cantant, que sempre és molt sincera amb les persones que l'acompanyen cada dia des de les xarxes, també ha ensenyat la sorpresa que s'ha trobat a casa seva en aixecar-se. I és una cosa que li han preparat el seu marit i els seus dos fills.

Beth Rodergas rep un cop dur el dia del seu aniversari

La de Súria ha penjat diverses fotos i vídeos a la xarxa social esmentada. En una, surt bufant les espelmes, en una altra, amb el seu marit, fills i familiars en un restaurant on han celebrat el seu aniversari. «Just en aquest moment estaria entrant a una festa sorpresa en què m'esperarien unes setanta persones que estimo molt i formen part, o han format part, de la meva vida».

D'aquesta manera comença el text, lamentant que no s'hagi pogut dur a terme la gran festa que li havien preparat els seus amics més íntims. I és que per culpa de la pandèmia del coronavirus, ha estat impossible fer-la.

Beth amb una dent de lleó i barret
Beth no ha pogut celebrar l'aniversari amb tots els seus amics | Instagram

Les mesures que ha pres la Generalitat aquestes últimes setmanes per l'augment de casos de covid han impedit que Beth celebrés el seu aniversari com li hauria agradat. A Catalunya s'ha tancat l'oci nocturn i les reunions socials s'han limitat a deu persones.

«Gràcies als que hi hauríeu sigut»

«Hauria sigut increïble. No ha pogut ser. Però ho celebrarem més endavant i brindarem pels 40 i per a celebrar que estem vius i que la vida és meravellosa, malgrat tot», explica.

«Gràcies als que hi hauríeu sigut. A tots els que ho havíeu organitzat, pels regals, flors, vídeos, missatges, trucades i bons desitjos», continua dient Beth.

Beth just abans de bufar les espelmes
Beth just abans de bufar les espelmes | Instagram

Però no tot ha sigut negatiu. Les fotos que ha publicat a Instagram fan evident com se l'estimen el seu marit i els seus dos fills. I és que li van deixar la taula del menjador plena de globus, un ram de flors preciós i un esmorzar boníssim.

A més, a la foto es poden veure dos grans globus de color daurat, un amb forma de quatre i un altre amb forma de zero. «Em sento molt agraïda i afortunada de compartir la vida amb persones tan boniques. Ha sigut un dia bonic», admet Beth malgrat no haver pogut celebrar la festa multitudinària.

El text acaba amb unes paraules molt emotives per al seu marit, Joan Boix, pare dels seus dos fills, Kai i Lia. «Gràcies a tu. Sempre em sorprens i m'omples d'amor», diu el missatge de la cantant.

Nou revés per a Beth després de confessar la malaltia que té

Fa un parell d'anys, Beth va confessar que pateix endometriosi. Va aprofitar que l'havien convidat en un programa de TV3 per a parlar d'aquest problema de salut.

beth

«Cada mes, quan tinc la regla, el teixit s'ha de desprendre, però hi ha petits trossets que se'm queden aferrats al cos, com ara al recte o a l'apèndix. Es poden fer quists, i és molt bèstia el mal de regla. He arribat a desmaiar-me, a vomitar, a tirar-me per terra. És un dolor molt fort», va explicar la cantant al seu dia.