Revés per a 'Sálvame': es queda sense el que necessitava per manar a Telecinco

Les coses no li han sortit com esperava

Imatge d'arxiu del programa de Telecinco, Sálvame
'Sálvame' no ha aconseguit l'èxit esperat | Telecinco

Fa uns dies et donàvem a conèixer que 'Sálvame' havia pres una mesura per poder 'robar' audiència a 'Pasapalabra', que és líder en la franja horària que comparteix amb 'Sálvame Tomate'. En concret, el programa de Telecinco havia decidit posar en marxa un nou concurs, 'Quiero dinero'.

En aquest nou concurs de 'Sálvame', els col·laboradors del programa se sotmeten a proves, reptes i preguntes amb l'objectiu de guanyar una gran quantitat de diners. No obstant això, l'audiència no ha rebut aquest nou concurs tan bé com s'esperava Mediaset.

Fracàs estrepitós

Chelo García Cortés ha estat la primera col·laboradora de 'Sálvame' que ha participat a 'Quiero dinero'. I el resultat no ha agradat gens als espectadors. De fet, les xarxes socials s'han omplert de missatges en contra, perquè no s'ha entès que per diners s'obligui la col·laboradora a cremar fotos, fer-se un pírcing, despullar-se i ,fins i tot, a decidir quin company no té dret a treballar.

Durant els primers cinc dies d'aquest nou espai, el programa ha baixat el 'share'. Així, tal com ha indicat 'Vertele!', el percentatge ha disminuït respecte als cinc dies anteriors que comencés 'Quiero dinero'. En concret, abans que comencés la secció, el 'share' va estar entre el 15,7% i el 18,9%. No obstant això, després de l'inici del concurs, ha estat entre el 15,4% i el 16,9%.

Això sí, cal reconèixer que, pel que fa a la mitjana de milions d'espectadors, sí que ha aconseguit pujar. Ha passat dels 1.965.000 als 2.016.000.

Chelo García Cortés es porta la mà als ulls mentre plora
A l'audiència no li han agradat les proves superades per Chelo García Cortés | Telecinco

A 'Sálvame' no li ha sortit bé del tot l'estratègia que tenia contra 'Pasapalabra', que ha mantingut la seva audiència sense cap problema. És més, el concurs presentat per Roberto Leal va fer rècord el passat dijous 22 d'octubre, aconseguint 2.652.000 espectadors.

No obstant això, no es té previst acabar amb el nou concurs. És més, potser s'aconsegueix generar més interès durant aquests dies. Per què? Perquè el nou col·laborador disposat a jugar serà Antonio David Flores, que ocuparà el lloc de Chelo García Cortés.

Chelo va finalitzar el joc amb un total de 25.050 euros, després que es negués a mostrar públicament les xifres dels seus comptes bancaris.


Comentaris

envia el comentari