rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!!

NOVETAT

🌞 La previsió del temps cada día al teu Instagram. Segueix-nos fent clic aquí!

El Ricard Torquemada més personal a 'Al cotxe!'

El periodista esportiu parla del seu pare a l'últim programa de la temporada
Ricard Torquemada se sincera al programa 'Al cotxe!' | Twitter (@alcotxetv3)

 

L'últim programa de la temporada d''Al cotxe!' porta un convidat que és una gran figura dins el periodisme esportiu a Catalunya. Ricard Torquemada, director de La TDT a Catalunya Ràdio, va ser el substitut de Puyal en les retransmissions dels partits del Barça. A l'entrevista amb Eloi Vila, aprofita per sincerar-se i parlar dels aspectes més personals de la seva vida.

 

El periodista es va perdre l'últim partit de Lliga per la mort del seu pare

Ricard Torquemada se sincera a Eloi Vila sobre què va significar el seu pare per a ell. Assegura que si «parlo català i sóc del Barça és gràcies al pare, que era castellanoparlant i del Madrid». Explica que, quan era petit, només parlava en castellà i que va ser el seu pare qui va convèncer-lo que parlés en català. Torquemada recorda que li deia «però si tu no parles català» i el pare li deia «tu has nascut aquí, és la teva terra i n'has de parlar l'idioma».

 

Quan el presentador li pregunta si en els 18 anys que porta com a periodista s'ha perdut cap partit, Torquemada contesta que només ho ha fet en dues ocasions: No va poder retransmetre en rigorós directe un Tenerife - Barça perquè es trobava malament, ni l'últim partit de Lliga d'aquesta temporada, perquè va haver d'acomiadar-se del seu pare.

 

Pel que fa a com compagina la feina i la família, Torquemada explica que «compagino les meves passions: el meu equip, què és la meva família, i l'esport i la comunicació esportiva, què és la meva altra passió»

 

També et pot interessar...

 

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris