Primer pla del periodista Ricard Ustrell, durant la presentació de la graella de tardor de TV3, el 3 de setembre del 2019

Les crítiques que han ensorrat Ricard Ustrell: «On vas vestit d'estudiant d'ESO?»

Alguns usuaris a les xarxes han afirmat que aquesta connexió ha estat «innecessària»

Catalunya ha volgut volar als Estats Units per poder retransmetre de més a prop els últims dies abans de les eleccions presidencials que enfronten Joe Biden amb Donald Trump. TV3 i el programa ‘Planta Baixa’ van viatjar fins a la porta de la Casa Blanca per donar les últimes novetats sobre la tensió política viscuda al país nord-americà aquests dies.

Cristina Solias i Ricard Ustrell han estat els encarregats d’explicar les últimes novetats des dels Estats Units. La seva intervenció s’ha allunyat de la normalitat, ja que els corresponsals estaven en una posició relaxada amb un got de cafè a les mans. El més criticat ha estat Ustrell, qui a banda de la seva actitud també ha estat assenyalat per la seva poca professionalitat a l’hora de vestir: «Fica’t un abric una mica elegant, home», li reclamaven a les xarxes.

Ricard Ustrell, molt criticat per la seva poca professionalitat

La parella de comunicadors i el canal TV3 han estat molt criticats per la seva funció, ja que molts pensen que aquella connexió podria haver estat explicada des de Catalunya i sense haver de viatjar. A més, els gots de cafè a les mans i la manera com explicaven els fets van fer que els espectadors consideressin «innecessària» aquesta connexió amb Estats Units.

Molts d’ells opinen que en mig d’una pandèmia no ha estat bona idea enviar aquestes dues persones per donar informació gairebé irrellevant sobre el tema. Diversos usuaris es pregunten on estan els corresponsals enviats a Estats Units i per a què serveixen.