Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Ricardo Gómez deixa 'Cuéntame cómo pasó'

L'actor ha interpretat a Carlos Alcántara des de l'estrena de la sèrie l'any 2001
Ricardo Gómez ha interpretat a Carlitos a 'Cuéntame cómo pasó' durant 17 anys | RTVE

 

17 anys. Aquest és el temps que Ricardo Gómez haurà interpretat a Carlos Alcántara a 'Cuéntame cómo pasó'. L'actor madrileny ha anunciat aquest dimarts, 29 de maig, que deixarà la sèrie al final d'aquesta temporada, posant fi a una llarga etapa de la seva vida per iniciar nous projectes.

 

Era l'any 2001 quan amb només 7 anys va interpretar per primera vegada el paper de Carlitos. Des d'aleshores ha crescut al costat dels seus companys de rodatge i els espectadors l'han vist créixer en cada un dels capítols que s'han emès fins al moment. Ara, però, és moment de fer un pas al costat i amb 24 anys ha anunciat que després de finalitzar el rodatge de la 19a temporada s'acomiadarà de la ficció.

Anuncia l'adéu en una publicació a Instagram

L'actor ha compartit la notícia amb els seus seguidors en una publicació al seu compte d'Instagram. «Després de 348 capítols i 17 anys aprenent, gaudint i creixent cada dia, aquesta setmana estic rodant les meves últimes escenes a 'Cuéntame'. Tanco una etapa que abasta des que tinc record», ha escrit.

 

 

Gairebé dues dècades junts i el fet que comencis sent un nen i sortint fent un adult, fa que els seus companys de gravació siguin pràcticament com la seva família: «Quantes vegades es diu que els integrants d'un rodatge es converteixen en família i en aquest cas és, literalment, veritat. Els meus companys de repartiment i l'increïble equip han estat i seguiran sent, la família amb la qual he crescut».

 

Ricardo Gómez de petit, interpretant el seu paper de Carlitos Alcántara | RTVE

 

«Gràcies a TVE i al Grup Ganga per aquesta increïble oportunitat única. Gràcies a tots els meus companys, que del primer a l'últim m'han ensenyat a ser professional i també persona. I sobretot, gràcies als espectadors, per veure'ns, per donar-me tant d'afecte i acceptar-me a casa com a un més», afegia Ricardo.

Les portes obertes a un possible retorn

Al final de la temporada, Carlos Alcántara iniciarà un viatge que no se sap a on el portarà, encara que segur que no serà al barri fictici de San Genaro on viu la seva família. El productor de la sèrie, però, assegura que «s'emporta les claus de la casa dels Alcántara, per si torna i la família està a Sagrillas, a l'Expo o a les Olimpíades».

 

Una imatge de part de la familia Alcántara a 'Cuéntame' | RTVE
 

L'actor ja ha deixat clar que formar part del repartiment de 'Cuéntame' ha estat una gran aventura per a ell, i més que un treball ha estat un joc. «Vaig començar sent un nen que jugava i acabo sent un adult que espera poder seguir jugant sempre, al cap i a la fi això és el que fem els actors». Ricardo s'acomiada amb unes boniques paraules: «Ha sigut un viatge irrepetible, ara, a preparar les maletes per al pròxim».