YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Risto al·lucina: Un colaborador de 'Todo es mentira' apareix amb un ull morat

La resta de col·laboradors ha aprofitat l'ocasió per fer broma amb la convulsa situació política que hi ha en una zona d'Espanya

Imatge d'arxiu del publicista Risto Mejide, membre del jurat de 'Got talent'
Risto al·lucina: Un colaborador de 'Todo es mentira' apareix amb un ull morat | Telecinco

Aquest passat divendres, 13 de març, Marta Flich ha presentat a tots els analistes de la taula a 'Todo es mentira', però l'atenció de tot el món, inclosos els espectadors, s'ha centrat en un dels col·laboradors del programa. I és que el periodista Melchor Miralles ha aparegut amb l'ull morat, fet que no ha aconseguit passar desapercebut i que s'ha dut totes les mirades del públic i dels seus companys.

El motiu de l'ull morat de Melchor Miralles

Després de veure l'aspecte amb el qual ha arribat al plató, Marta Flich li ha demanat explicacions sobre el que li ha passat per arribar amb la cara així i han aprofitat per fer broma amb convulsa situació política que hi ha en una zona d'Espanya. «Un moment, zoom aquí a Melchor», ha assenyalat la presentadora perquè la càmera es fixés en l'ull del periodista. «Què ha passat Melchor?», li ha preguntat completament sorpresa.

Marta Flich no ha estat l'única que ha fet broma amb l'aspecte del madrileny, la resta de col·laboradors també han aprofitat l'ocasió: «Què has estat, pactant mocions de censura a Múrcia? T'han portat d'escorta?», ha fet broma Antonio Castelo. «Sí, a Múrcia, amb Teodoro», ha respost també amb humor Melchor Miralles, davant del qual Miguel Lago no ha pogut evitar dir que «ja era hora que l'escalfessin la careta».

Després de les paraules dels col·laboradors, la càmera ha fet zoom per donar un primer pla de l'ull morat del periodista i ell finalment ha explicat que el seu aspecte a causa d'un «accident casolà sense importància» i ha assegurat que es troba bé. Així, i tot i la gran visibilitat del morat que ha presentat aquest divendres Melchor Miralles a 'Todo es mentira', ell es troba en perfectes condicions i seguirà comentant tota l'actualitat en l'espai presentat per Risto Mejide.

'Todo es mentira' podria desaparèixer de la graella de Cuatro

Aquest programa ocupa cada tarda Cuatro, però les seves emissions es podrien veure afectades. Tot i que les dades d'audiència de 'Mediaset' són bones en determinats moments, Antena 3 segueix posicionant-se com a líder. Per aquest motiu, Paolo Vasile ha decidit fer una sèrie de canvis i dur a terme «una nova etapa» en totes les seves cadenes.

Tal com ha explicat Manuel Villanueva, director general de continguts de la productora, a 'El Televisero', 'Mediaset' està «disposada a abastar tots els gèneres, amb grans apostes en ficció nacional i aliena, competicions esportives de primer nivell, nous formats de producció pròpia, continguts transversals de gran interès i esdeveniments cinematogràfics tematitzats».

Una estratègia de programació que podria arrabassar-li el seu lloc a 'Todo es mentira'. L'Eurocopa està a punt d'arribar i per obtenir millors dades d'audiència, Paolo Vasile ha decidit canviar l'horari d'emissió del programa de Risto Mejide perquè no interfereixi amb cap partit d'aquest important torneig de futbol.

Així, 'Todo es mentira' podria desaparèixer de la graella de Cuatro durant una bona temporada, tot i que Manuel Villanueva ha assenyalat que també hi hauria la possibilitat d'emetre'l en una altra franja horària, i ha destacat que ja s'està preparant un nou format en què compten amb el català.

«Cuatro és una cadena que històricament s'ha bolcat en la producció pròpia, fins al punt de constituir avui dia gairebé el 77% de la seva programació. Fidel a això, la cadena prepara el retorn de Risto Mejide a l'horari estel·lar amb un programa d'actualitat que estrenarem cap a l'inici de l'estiu. Estem treballant en una nova temporada de 'Chester' amb novetats».


Comentaris

envia el comentari